Спортният директор на Рома Рамон Мончи обясни какво точно се

...
Спортният директор на Рома Рамон Мончи обясни какво точно се
Коментари Харесай

От Рома обясниха за провала, заканиха се да съдят Бордо

Спортният шеф на Рома Рамон Мончи изясни какво тъкмо се е случило през последните два дни, че първо клубът разгласи съглашение с Бордо за прехвърлянето на Малком, само че след това футболистът подписа с Барселона. “Вълците” бяха предложили 37 млн. евро, което беше признато от жирондинците, само че по-късно от “Камп Ноу” долетя оферта за 41 млн. евро. От Рим обясниха, че и самият състезател е отговорен за неуспеха на договорката. Сега те обмислят да заведат дело.

“Много скърбя за случилото се - обърна се Мончи към тифозите на Рома. - Вярхваме, че сме сключили сделка с Бордо, а на по-късен стадий даже предложихме повече. Президентът Палота се съгласи да излезем даже с по-добра оферта, само че когато всичко се трансформира в нещо като аукцион, взехме решение да се откажем. Ако някой желае да пристигна в Рома, това е ужасно, само че в случай че има такива, които не го желаят, то и ние не ги желаеме.”

“Искам да уверя почитателите ни, че продължаваме да се трудим и да търсим класен футболист, който да е от равнището на Малком или даже по-добър от него, а също така да желае да бъде част от Рома.”

Malcom Camp Nou
#EnjoyMalcom
#EnjoyBarça pic.twitter.com/h0MUtzsipp
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 24, 2018
“В един миг в договарянията бяхме подготвени да надскочим офертата и на Барса, а от Бордо ни споделиха, че би трябвало да изпратим публично предложение. После обаче и сътрудниците желаеха по-добри условия и в последна сметка взехме решение да спрем”.

“В момента обмисляме да си търсим правата по правосъден път. Факт е, че нямаше нищо подписано, само че пък пазим редица известия сред мениджърите и президента на Бордо”.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР