Спортният директор на Рома Мончи свика извънредна пресконференция, на която

...
Спортният директор на Рома Мончи свика извънредна пресконференция, на която
Коментари Харесай

Шеф на Рома с извънредна пресконференция по темата за трансферите

Спортният шеф на Рома Мончи свика изключителна конференция, на която прочете особено послание на клуба, в което се споделя, че управлението няма да разреши отслабването на тима. Това е във връзка със зачестилите информации за продажба на футболисти на “вълците”.

Мончи обаче не даде съответен отговор дали столичани в действителност са покрай разлъка с претенции от Китай Раджа Наинголан и Един Джеко и Емерсон Палмиери, които пък са мечтани от Челси.
| Monchi opens the press conference by addressing the recent transfer speculation:

“The media speculation is very different from the reality. We are not inviting offers from all corners, or looking to revamp the team. Our objective is always the same – to improve the squad.” pic.twitter.com/SurFXEDzl4
— AS Roma English (@ASRomaEN) January 20, 2018

Ето какво се споделя в обръщението на Мончи:
“Бяхме принудени да внесем изясненост. В продължение на доста дни във вестниците се сътвори усещане, че тимът на Рома ще се разпадне. Дори чета, че продаваме футболисти без тяхното познание. Това е нещо, което е доста надалеч от действителността. Не можем да бъдем винени, че имаме доста мощни играчи, които са обект на интерес от страна на редица топ клубове. Ако дойдат съответни предложения, моята задача като състезателен шеф ще бъде да ги прегледам по метода, по който и моите оферти биват обсъждани от спортните шефове на другите отбори. Не спим. Направил съм три пъти повече изходящи позвънявания спрямо признатите. Това правех и в Севиля и реализирах някои доста положителни триумфи. Искам да съм явен един път вечно: Рома не обикаля света, с цел да търси предложения за футболистите си. В последна сметка задачата ни е да не отслабваме състава. Дори истината, както споделям на почитателите, е, че нашата цел постоянно е една и съща: да създадем отбора още по-силен.”
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР