Неговите забележки за жените на работното място станаха вирусни, след

...
Неговите забележки за жените на работното място станаха вирусни, след
Коментари Харесай

Харисън Бъткър: НФЛ се дистанцира от речта на Chiefs kicker за жените като „домаки“

Неговите забележки за дамите на работното място станаха вирусни, откакто той сподели, че им се споделят „ най-дяволските неистини “ и той предложи една от техните най-важни функции в живота ще бъдат " хазаин ".

" Някои от вас може да продължат да водят сполучливи кариери в света, само че бих си разрешил да предположа, че болшинството от вас са най-развълнувани от своите брака и децата, които ще донесеш на този свят ", сподели той.

" Мога да ви кажа, че моята красива брачна половинка Изабел ще бъде първата, която ще каже, че животът й в действителност е почнал, когато е почнала да живее призванието си като брачна половинка и като майка. "

28-годишният мъж сподели, че брачната половинка му е прегърнала „ една от най-важните трофеи. Домакин "., назова месеца на гордостта образец за „ смъртни грехове “ и нападна ограниченията за блокиране на Коронавирус. Снимка: Марк Дж. Ребилас/USA TODAY Sports посредством Reuters

В изказване старши вицепрезидентът и основен чиновник по многообразието и приобщаването Джонатан Бийн сподели, че играчът на Chiefs приказва в...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР