Спортният директор на Пирин Светослав Дяков депозира оставката си след

...
Спортният директор на Пирин Светослав Дяков депозира оставката си след
Коментари Харесай

Светослав Дяков напусна Пирин след срамната загуба от Септември- София

Спортният шеф на Пирин Светослав Дяков подава оставката си след загубата на Пирин с 1:4 от Септември (София) на стадион „ Христо Ботев “ в Благоевград.,това оповестиха от ОФК Пирин.

Дяковводеше тима в мача със Септемврии пое отговорността за срамната загуба на тима. Припомняме,че Дяков пое уговорката да водиПирин във значимия мач със Септември Структурни фондове след напускането преди дни на старши треньора Красимир Петров.Бившият капитан на Лудогорец Съни Дяков взел решение за овакантяване преди дни

" В доста сложна обстановка сме. Неприятна загуба, слаб мач, доста брак и непредизвикани неточности. Аз съм отговорен за загубата. “

„ Взех решение преди няколко дни и към този момент съм го разписал. От на следващия ден не съм част от този тим. Пожелавам триумф на Пирин. Различават ни се вижданията. Взех решение за себе си да напусна, защото считам, че не всичко е както би трябвало. Да, като футболист всичко беше наред. Като началник имам морал и отговорности, само че се получиха някои разтърсвания в клуба.

„ Не желая да разясня и да излизат неща. Това е истината. Случиха се неща, с които не съм склонен. Не се усещам предаден от никого. Пирин е моят роден клуб, няма по какъв начин да скърбя. Това беше скъп опит за мен “, съобщи Дяков.

В. Василев

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР