Спортният директор на националните отбори на Сърбия - Стеван Стоянович

...
Спортният директор на националните отбори на Сърбия - Стеван Стоянович
Коментари Харесай

Глас от Сърбия: Изтърпете още малко Кръстаич, после ще имате успехи

Спортният шеф на националните тимове на Сърбия - Стеван Стоянович - даде висока оценка за представянето на националния ни тим, въпреки да ни се закани, че ще ядем здрав пердах в Лесковац.

От този дуел зависи дали " орлите " ще се класират непосредствено за европейското в Германия. Той бе принуден от Хепи Тв да направи анализ на представянето на прилежащите страни на Сърбия.

" Хърватите сами си направиха проблеми. Те са дружно от доста време. Затова не знам по какъв начин съумяха да се провалят в група с Турция и Уелс. Сега зависят и от другите, само че имат и бараж в Лигата на нациите. Не се тормозя за тях. Младен Кръстаич подмлади националния тим на България. Ако проучваме техните мачове, то би трябвало да признаем, че те не за изгубили елементарно нито един мач, нито пък някой ги не надиграл. Иска ми се да го изтърпят. Със сигурност ще има резултати в идващите квалификации.

Румънците могат да се класират, само че се вкараха в мътилка. Босна... Там търканията са доста. Не желая да съм на тяхно място. Словения направи сериозен тим. Там резултатите не са инцидентни ", разгласи той, представен от " Мач Телеграф ".
 Кръстаич отново си гледа ракията
Кръстаич отново си гледа ракията

Смяната му се чака на Димитровден
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР