Спортният директор на Милан Фредерик Масара се намира в Испания,

...
Спортният директор на Милан Фредерик Масара се намира в Испания,
Коментари Харесай

Шеф на Милан вече преговаря със защитник на Барса

Спортният шеф на Милан Фредерик Масара се намира в Испания, където към този момент се е срещнал с френския футболист на Барселона Жан-Клер Тодибо. Известен факт е, че някогашният състезател на Тулуза е спряган за трансфер на „ Сан Сиро”, като двамата са вечеряли, с цел да обсъдят проектите на „ росонерите” в бъдеще и концепцията им за развиване на клуба.

Ако се стигне до единодушие от Тодибо, то тогава от Милан ще насочат съответна оферта към Барселона за бранителя, роден през 1999-а година, удостоверява Sky Sport Italia.

Очаква се също по този начин първичното предложение на миланския гранд да бъде чартърен до края на сезона, след който към този момент да се разиска и алтернатива за закупуване. Смята се, че клубът държи играчът да е предан на концепцията да парафира с „ дявола” от Милано, с цел да може Стефано Пиоло да заздрави оптимално отбранителния си вал на терена. Ако срещата в петък вечер се е развила добре, договарянията с Барса би трябвало да започват още в събота, като ще се търси бърз излаз, с цел да може да се реагира до затварянето на януарския трансферен прозорец от страна на италианския отбор.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР