Спортният директор на Борусия Дортмунд Себастиан Кел обяви, че всички

...
Спортният директор на Борусия Дортмунд Себастиан Кел обяви, че всички
Коментари Харесай

Спортният директор на Борусия Дортмунд: Искаме да станем шампиони на Германия

Спортният шеф на Борусия Дортмунд Себастиан Кел разгласи, че всички в клуба са устремени към това да заличат пасива си по отношение на първото място в Бундеслигата и да ликуват в края на сезона с шампионската купа на Германия.

Шест кръга преди края на сезона " жълто-черните " изостават единствено на две точки от водача Байерн Мюнхен, а до наскоро момчетата на Един Терзич даже бяха водачи в класирането, само че бяха свалени от върха след проваляне с 2:4 в дербито с " баварците ".

" Искаме да станем първенци на Германия. Имаме единствено две точки пасив от Байерн. Предстоят ни шест мача. Ние сме най-силният тим в лигата вкъщи и постоянно можем да стартираме серия. Не сме се отказали от нашата цел да спечелим купата ", разяснява Кел.

Бившият футболист на Дортмунд показа още, че главната задача пред играчите ще бъде да поддържат напрежението върху Байерн, а по негови думи това става " единствено с поредни победи "

" Искаме да запазим напрежението върху Байерн. Това работи единствено с поредни победи и ние желаеме да стартираме с това в събота против Айнтрахт Франкфурт. Все още нищо не е решено, това споделих и след мача в Мюнхен. Но ние бяхме посъветвани да гледаме себе си и да не се застрелваме още веднъж в крайници ", съобщи спортният шеф на Борусия Дортмунд.

Себастиан Кел е взел присъединяване във всяка една от последните три трофеи на Борусия Дортмунд в Бундеслигата, като първата пристигна още при започване на новия век през сезон 2001/02, а след това той игра и под управлението на Юрген Клоп, когато вестфалци стигнаха до " Сребърната салатиера " в две поредни кампанни - 2010/11 и 2011/12.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР