Спортният директор на Байерн (Мюнхен) Хасан Салихамиджич коментира жребия за

...
Спортният директор на Байерн (Мюнхен) Хасан Салихамиджич коментира жребия за
Коментари Харесай

Салихамиджич за Ман Сити: Падна ни се най-силният съперник, Холанд е един от най-добрите в света

Спортният шеф на Байерн (Мюнхен) Хасан Салихамиджич разяснява жребия за 1/4-финалите в Шампионската лига, който опълчи баварците на Манчестър Сити.

" Харесва ми да играя против положителните тимове. Там нашите момчета са доста съсредоточени. Това е най-хубавата двойка. Това е сложен противник, съгласно мен най-силният. Това още веднъж е дребен край. След Париж това още веднъж е тим, който разполага с доста качество. Те завоюваха доста безапелационно против Лайпциг. Ще забележим още веднъж Пеп Гуардиола. Очаквам с неспокойствие мачовете ”, сподели той.

“Сити против Байерн е най-вълнуващият конфликт в четвъртфиналите. Ще се представим по най-хубавия метод против най-хубавите тимове. За почитателите също това са най-важните моменти през сезона. Това е топ двойка. Очаквам с неспокойствие мачовете ”, добави Салихамиджич.

“Холанд е един от най-хубавите нападатели в света - оправя се доста, доста добре. Вече се защитавахме доста добре против Париж, само че сега Сити са още по-добри ”, приключи шефът на Байерн.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР