Спортният директор на Барселона Матеу Алемани обяви изненадващо преди няколко

...
Спортният директор на Барселона Матеу Алемани обяви изненадващо преди няколко
Коментари Харесай

Спортният директор на Барса вече планира първото си попълнение в Астън Вила и то може да е от Реал Мадрид

Спортният шеф на Барселона Матеу Алемани разгласи изненадващо преди няколко дни, че след края на сезона ще напусне каталунците, а оттогава насам той съвсем всекидневно е обвързван с прекосяване в Астън Вила.
 Шеф на Барселона обмисля примамливо предложение от Астън Вила Шеф на Барселона обмисля примамливо предложение от Астън Вила
 В испанската преса през днешния ден към този момент се приказва, че Алемани към този момент прави проекти за първите си ходове на “Вила Парк ” и те са много амбициони. Директорът желае да притегли в Бирмингам Марко Асенсио от Реал Мадрид. Фланговият футболист е с изтичащ контракт и единствено след към месец ще е свободен сътрудник. Спортният шеф възнамерява да примами играча с предложение за съществено нарастване на заплатата. 

От Реал също желаят да задържат футболиста, само че двете страни договарят от началото на година, като до този миг не са постигнали сделка. На днешните страници в разнообразни испански вестници се твърди, че шефовете на “лос бланкос ” са решили даже да удвоят заплатата на Асенсио в опит да реализират бърза сделка и преди да е получил примамливи оферти от други отбори.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР