Спортните занимания са също препоръчителни. Хороскоп Близнаци (22 май -

...
Спортните занимания са също препоръчителни. Хороскоп Близнаци (22 май -
Коментари Харесай

Прочетете Своя Точен Хороскоп От Bradva.bg За Днес 21 Април! Ето Какви Изненади Са Ви Подготвили Звездите!

Спортните занимания са също целесъобразни.

Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Излъчвате толкоз мощ, че може да притеснявате хората към себе си. Хубаво е да сте целенасочени и фокусирани, хубаво е и да управлявате себе си. Не е добре, в случай че става за сметка на други. Просто се погледнете в профил.

Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Днес би трябвало да сте непоколебими, в това което желаете да извършите. Всъщност един добър ден, само че не забравяйте, че постоянно, когато спечелите е добре да раздадете безкористно част от парите, с цел да могат те още веднъж да се върнат при вас, увеличени.

Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)Днес е подобаващ ден да въплътите концепциите си, не мързелувайте, а действайте. Възможни са финансови проблеми, не се прекалявайте с разноските, даже ги съкратете, в случай че можете.

Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)Не се поддавайте на тежки мисли по финансови въпроси. Че парите не стигат е ясно на всички, само че не е през днешния ден моментът да мислите за това. А и в последна сметка парите отразяват нашето персонално отношение към благосъстоянието. Вие подготвени ли сте да бъдете богати, изобилни и щастливи, давате ли си сметка какво носи това?

Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)Малко нервни ще се чувствате поради смяната в проектите. Днес е добре да се оставите по течението и да не предприемате значими дейности, елементарно могат да ви подведат даже при изострено внимание от ваша страна.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)Днес ще се чувствате окрилени и ще ви е елементарно да свършите даже и непознатата работа. Добре би било да не нагърбвате с доста неща. Срещи с другари вечерта е добър свършек на деня и положително начало на празничните дни.

Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)Ден, в който може да имате доста страсти. Някак необичайно ще се чувствате, ще ви тегли на открито, към природата. Може да се наложи да претегляте на везните две неща, от които не можете да изберете нито едното.

Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)Въображението и фантазиите през днешния ден ще са най-важни за вас, макар цялата ви деловитост и разумност. Може би това също е метод да прецените къде сте. По-важното е, че проектите ви ще са в действителност жизнеспособни. Мислете за способи за реализация.

Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)Не може да се Интензивен ден и то не поради външни събития, колкото поради вашите мисли и чувства, които дават смисъла на нещата. Останете вътрешно уравновесени и ще сте непоклатими като канара за външните събития.

Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)Денят е за срещи и другарство. Днес мъчно ще минете сами, все ще се постанова да търсите нечие мнение или помощ. Денят е малко спорен за любовните връзки, бъдете подготвени и на взаимни отстъпки.
Tags: ОЩЕ АСТРОЛОГИЯХОРОСКОП ОЩЕ ЕЛИКСИРИМЕХЛЕМИЛЕКОВЕАЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА ОЩЕ ЗЕМЕТРЕСЕНИЕБЕДСТВИЕКАТАКЛИЗЪМ ОЩЕ ЗА ЖЕНАТАМАСКИГРИМИРАНЕ ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ ОЩЕ ПРОРОЧЕСТВАМИСТЕРИИНЛОизвънземниКОНСПИРАЦИИ ОЩЕ ТОП РЕЦЕПТИДЕЛИКАТЕСИВКУСНО ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ ОЩЕ ЗА МАСОВОТО УБИЙСТВО В НОВИ ИСКЪР
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР