Спортът има много лица и една основна мисия - да

...
Спортът има много лица и една основна мисия - да
Коментари Харесай

Топ 5 на най-агресивните спортове в сайта на bwin


Спортът има доста лица и една съществена задача - да извади най-хубавите качества на даден спортист. Ето за какво тук приказваме за физически данни, техника и устойчивост. Макар и да звучи необичайно, всеки професионален състезател, без значение от спортната си дисциплинираност, би трябвало да има точно такива, само че има и спортни дисциплини, в които физиката е всичко. Говорим за нападателните контактни спортове, които притеглят редица фенове от целия свят. Ето за какво и анализаторите признават, че в секцията за има доста внимание тъкмо към тях. Ако желаете малко повече от адреналин, тогава обърнете внимание на идващите специфични оферти:

1. Хокей на лед

Ако сте се замисляли за какво всеки състезател излиза с голяма защитна екипировка, повода не е толкоз комплицирана - никой не желае да пострада по-сериозно при конфликт с висока скорост. Тук травмите са толкоз постоянно срещани, че постоянно има най-малко един състезател с мозъчно разтърсване. Ледът дава висока скорост, а в следствие ще забележим, че доста малко от спортистите си вършат труда да понижават, когато могат да бъдат тарани на игрището. И в случай че това не е задоволително, реферите в никакъв случай не стопират размяната на юмруци, която е честа процедура, изключително откакто експанзията премине предстоящите равнища. Хвърлят ли се ръкавиците, пригответе се за доста експанзия.

2. Американски футбол

Доказано е, че не е просто рисков спорт, а подобен, който може да ви убие, без значение дали ще е на терена или в следствие. Тук тялото е най-голямото оръжие и експертите влагат доста време във физиката си, трансформирайки се в нещо приблизително сред бодибилдър и левиатан. Да не приказваме, че конфликтите са толкоз атрактивни, че от време на време даже каскадьорите не могат да пресъздават какво се случва с човешкото тяло, когато бъде ударено с няколко тона мощ. Макар и мнозина да имат защитно облекло, то също въздейства на крайния резултат, тъй като прибавя тегло и откакто прибавим всичко това в една свещена формула на скорост и мощ, зрелището може да бъде еквивалент единствено на гладиаторските борби в Рим.

3. Смесени бойни изкуства

... известни още като ММА. Ако сте фенове на бойните изкуства и постоянно сте спорили кое е по-доброто, това е спортната дисциплинираност, която ще даде отговор. Тук ще открием, че всичко е разрешено, без неразрешените удари. Следователно имаме спортисти, които познават по няколко бойни стила и развиват уменията си до равнище, което ги трансформира в най-опасните хора на планетата - класацията се организира всяка година и постоянно първенец е един от тези представители. На бойната сцена ще срещнете композиция от тайландски бокс, кикбокс, джудо, карате, самбо, битка и каквото още си изберете - няма никакво ограничаване при избора на стилове. Що се отнася до всичко останало, би трябвало да приемете, че в границите на 3 рунда от по 5 минути, всичко може да се случи. Понякога срещите завършват след 30 секунди, различен път не престават до край. Защитата на спортистите е единствено протектора в устата и колана на кръста - нищо друго.

4. Бокс

Класическият спорт, разказан още в трудовете на Омир, продължава своята история и до през днешния ден. Не си мислете, че откакто се употребяват единствено ръце, той може да е по-скучен - грешите. Боксът е доблестен спорт, който няма нищо общо с уличния пердах, само че държи и една злокобна статистика - към 22 боксьора умират единствено през 1953 година на кръга. Травмите и следствията остават вечно - образец може да бъде. Към момента се счита и за един от най-опасните спортове на света, а ММА е на второ място в резултата. Силата на удар с ръка може да премине звук и най-лошото е, че постоянно има към 12 рунда, с цел да видите какъв брой тъкмо може да понесе един професионален спортист.

5. Ръгби

По-зловещият брат на американския футбол и още по-свирепо наказване на спортистите. Това е форма на спартански спорт, в който няма никакви защитни дрехи, с изключение на вероятно каска. Грубата мощ е единственото, с което играчите си служат. Останалите би трябвало да са бързи, с цел да избягат от мелето, само че никой не може да удостовери броят инвалиди - тазичерна статистика не се води. Освен това ще открием, че професионалният състезател в тази дисциплинираност опознава човешката анатомия по сложния начин- след всеки мач схваща, че има още един мускул, кост и нерв, която не работи по верния метод. По правила наподобява на американския футбол, само че с тази разлика, че се разрешава на един спортист да подава топката обратно, с което играта става още малко по-интересна. Наказанията обаче не могат да бъдат пропуснати.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР