sportal.bgТервел Пулев зарадва екзалтираните зрители в зала “Колодрума в Пловдив

...
sportal.bgТервел Пулев зарадва екзалтираните зрители в зала “Колодрума в Пловдив
Коментари Харесай

Тервел Пулев обезличи американец и вдигна пояс пред хиляди в Пловдив

sportal.bg

Тервел Пулев зарадва екзалтираните фенове в зала “Колодрума ” в Пловдив с повече от безапелационна победа над американеца Дешон Уебстър на огромната галавечер в Града под тепетата. Това бе 15-а поредна професионална победа за по-малкия от двамата братя Пулев и той към този момент е горделив притежател на интернационалната купа на Световната боксова асоциация в полутежка категория, което ще му даде опция да пробие в топ 10 на ранглистата й и да продължи изкачването си на огромната сцена.

В картите си съдиите бяха безапелационни - 118-110, 120-108, 118-110 в интерес на българина против родения в Канзас боксьор. Той доминираше на кръга през целия дуел, а самият Уебстър прекомерно доста разчиташе на навеждане на главата си и накъсваше дейностите, което затрудни българина, търсещ нокаут. Пулев се нагоди на това държание и нанесе доста ъперкъти на съперника, а в шестия рунд го разклати съществено, само че гонгът избави Уебстър.



Тервел Пулев към този момент има статистика 15-0 и за първи път игра в 12-рундов конфликт, а за трети чува последния гонг на профи кръга. Годината бе тежка за него поради счупването на лявата му ръка след мача с Мич Уилямс, което го накара да остане отвън кръга с месеци. Финалът на 2019-а за него обаче е желан с интернационалния пояс на кръста.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел| <
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР