Споровете около истинската възраст на Лили Иванова не секват от

...
Споровете около истинската възраст на Лили Иванова не секват от
Коментари Харесай

Как великата Лили Иванова успя да промени рождената си дата?

Споровете към същинската възраст на Лили Иванова не секват от години.

Публична загадка е, че примата на родната сцена настойчиво крие ЕГН-то си, само че гледа с възприятие за хyмор на закачките за възрастта й. На 24 април звезда Nо.1 на българската музикална сцена ще отпразнува своя рожден ден, само че кой подред е в действителност той? Макар през последните 20 години Вечната Амбър да се придържа към теорията, че е родена през 1939 година, в действителност редица обстоятелства сочат, че по времето на социализма паспортът й бил подправен, а тя подмладена.

Истинската рождена дата на изпълнителката на `Ветрове " в действителност била 24 април 1934 година и елементарна сметка демонстрира, че след броени дни тя навършва цели 89 гoдини и подкарва юбилейните 90.

Основното доказателство, подкрепящо теорията, че Лили е 34-ти набор, са свидетелствата на нейната лична кума Лидия Станчева. Тя е някогашен шеф на " Естрадна дирекция, извънредно близка другарка на примата и преди време е била поканена от нея да й кумува на сватбата й с композитора Иван Пеев. Именно него мегазвездата назовава " огромната ми, единствена и същинска обич “ в биографичната си книга " Истината “.

Лидия Станчева е индивидът, който е видял с очите си ЕГН-то на примата на брачното им с удостоверение с композитора. Тази дата на раждане удостоверява приживе колежката на Лили Снежана Кратова.

Как обаче Лили е съумяла да промени рождената си дата?

Според осведомени от музикалния отрасъл това се случило преди повече от 50 години. Тогава тя трябвало да замине за Чили, където да взе участие в огромен интернационален музикален конгрес. Имало обаче един проблем — условието на уредниците било певиците да не надвишават възрастта от 30 години. Така родните служби тихомълком подправили паспорта на Лили, с цел да може да замине да съставлява България на фестивала в Южна Америка.

Макар да подкарва 90, любимката на българите продължава да наподобява забележително добре и да кипи от сила. За поредна година тя ще организира огромно национално турне в 13 града, написа HotArena.

През предходната година тя организира сходно турне, само че за първи път отнесе рецензия от почитателите си. В доста градове тя отхвърляше бисовете, защото силите не й стигаха за повече от час и половина пеене. Появиха се и мнения, че забравяла имената на музикантите от личния си бенд по време на представянията им на рециталите. Отдавна се приказва, че звездата има проблеми с паметта, защото чете текстове на безконечните си шлагери от директория сложена на статив пред нея.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР