Спорно-техническият директор на Берое Валентин Грудев заяви, че клубът смята

...
Спорно-техническият директор на Берое Валентин Грудев заяви, че клубът смята
Коментари Харесай

Берое ще обжалва наказанието на Кохей Като

Спорно-техническият шеф на Берое Валентин Грудев съобщи, че клубът счита да апелира наказването на Кохей Като. Дисциплинарната комисия към Българския футболен съюз глоби футболиста на старозагорци с четири мача отвън терените. Като получи петият си жълт картон против Ботев и общоприетоо беше осъден за една среща, само че поради съдийския отчет той отнесе още три мача за удар без топка.

Играч на Берое отнесе наказване за 4 мача, различен го глобиха с 3000 лева

„ Когато всичко свърши добре няма какво да разясняваме, всичко е наред. Един мач, който момчетата осъзнаха, че е доста значим съвсем на привършване предколедно. Изиграха го мъжки, изиграха го с насторение, изиграха го с качествена игра. Видя се, че ние сме доста по-качествения тим. Това беше най-малкото, с което можеше да си отиде „ Септември “. Най-важното е че се видя, че макар наказванията и травмите се видя, че имаме качествени футболисти, които могат да решат всеки мач. Боби Цонев с два гола, прелестна игра. Затова сме тим, имаме качествени осъществявания ", сподели Грудев пред формалния уебсайт на Берое.

„ Подготвили сме тъжба за наказването на Като. Не може за обстановки, които се получават всеки мач по няколко на брой, в игрови обстановки, гардиране на топка, на може би най-дисциплинираният състезател в Първа лига, Кохей Като, проектонационал на Япония, по отчет да го санкционират 4 мача. Това е неприемливо. Приключва се по този метод сезона на момчето. Говорим за човек, който е извикан и е един от дребното, нямам концепция дали не е и единствен в Първа лига, който може да играе на международното състезание в Русия. Четири мача е безумство за игрова обстановка по отчет. Ние ще апелираме в понеделник, подготвили сме тъжба до апелативната комисия ", разкри той.

Берое едвам побра в петолинието симфонията си против Септември

„ С ЦСКА мача ще се играе с въодушевление. Ще излезем като еднакъв да се надиграваме. Смятам, че имаме нужните качества да излезем с чест и достолепие от този мач ", добави спортно-техническият шеф.

„ Никола Гавов преди 4-5 месеца подписа професионален контракт. Той е момче от школата, с доста качества, които през днешния ден проличаха. Ще даваме път на младите ", изясни той.

„ Истината за Денислав Станчев е че той беше отхвърлен от представителния тим на U19 от старши треньора си Иван Гаджев. Поставено му беше наказване до привършване на есенния полусезон да тренира с 17 годишните. Лично аз разговарях с него и му споделих, че ще разчитаме на него, тъй като е надарен футболист и на 8 януари ще стартира подготовка с мъжкия тим, да изкара и подготовка в Турция и по-късно да решим. След този диалог, който имахме той ми се обади и ми сподели: „ Г-н Грудев, аз считам да си диря другаде бъдещето “. Това е истината с него. Аз стоя с името си за това, което се е случило с Денис. В последна сметка всеки има правото самичък да реши къде да продължи. Коментара ще го оставя за в бъдеще ", приключи Грудев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР