Според властите в Киев журналистът и автор на филми Брент

...
Според властите в Киев журналистът и автор на филми Брент
Коментари Харесай

Американски журналист е убит в Украйна


Според управляващите в Киев журналистът и създател на филми Брент Рено е бил погубен, до момента в който предава от град Ирпин. Негов сътрудник е бил ранен.

Журналистът и създател на документални филми Брент Рено е бил погубен в Украйна, оповестява украинското външно министерство, представено от The New York Times.

Според управляващите в Киев Рено е бил погубен, до момента в който предава от. Негов сътрудник е бил ранен. От дни Ирпин е обект на сериозен обстрел от страна на съветските сили.

" Талантлив създател на филми "

Рено има дългогодишна кариера и е работил за HBO, NBC и The New York Times. Отразявал е войните в Ирак и Афганистан, насилието на картелите в Мексико и бежанските талази от Централна Америка. Първоначално появилата се информация, че Рено е отразявал спора в Украйна за The New York Times бе опровергана от изданието. Говорителят на вестника съобщи, че екипът на The New York Times е надълбоко тъжен от новината за гибелта на Брент и го дефинира като " надарен създател на филми ".

В свое изказване Антон Геращенко, консултант на министъра на вътрешните работи на Украйна, разгласи, че господин Рено е " платил с живота си за опита да разобличи коварството, жестокостта и безмилостността на агресора ".
Източник: dw.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР