Според треньор на Черно море Тича Галин Стоянов решаващ за

...
Според треньор на Черно море Тича Галин Стоянов решаващ за
Коментари Харесай

Галин Стоянов обясни защо Черно море Тича изгуби от Академик

Според треньор на " Черно море Тича " Галин Стоянов решителен за загубата им от " Академик " (Сф) със 78:92 във Варна се оказал моментът, когато свалили разлика в резултата единствено на 10 точки, само че по-късно създали лесни неточности и след две бързи тройки на противника всички завършило.

" Започнахме доста стъписано и ни поведоха с 23:8. В хода на дуела на няколко пъти сменяхме отбраната, което ни даде някаква опция на няколко пъти да се върнем в мача. Но при 10 точки разлика допускахме доста лесни неточности вкараха ни две бързи тройки и всичко като че ли завърши. Един от огромните ни проблеми, който ще бъде през целия сезон, е битката. Противникът завоюва 19 битки под нашия панер, което е ужасно доста и мъчно можем да противодействаме. ", сподели Стоянов.

Както писахме, капитанът на „ Академик “ Николай Грозев бе най-резултатен при триумфа на своите. Крилото приключи с коефициент на потребно деяние 23, като означи 24 точки, като осъществя 6 тройки.

„ Като цяло съм удовлетворен от представянето на целия тим. Играхме доста мощно в офанзива. За страдание в отбрана не се справяхме по този начин добре, както в първия ни дуел за сезона. Не единствено аз стрелях добре, а и всички мои съотборници. Надявам се да продължим с положителните игри и да бъдем фактор в НБЛ през този сезон. ", съобщи Грозев, който е някогашен състезател на варненци.

 
Ето и мнението на старши треньор на „ Академик “ Георги Давидов:

" Показахме темперамент и доказахме, че положителната игра от първия кръг не е инцидентна. Напротив. Тя е плод на инвестиции доста труд в подготвителния развой и в този дуел го затвърдихме. „ Черно море Тича “ е обичайно твърд противник на собствен терен  и се веселя, че играхме устойчиво съвсем от самото начало, като изключим последните 6-7 минути на дуела. Николай Грозев поведе „ Академик “,  като един същински капитан и водач. Имаше ден и с помощта на него имахме удобна преднина в мача. Трябва да поздравя и сътрудника си Галин Стоянов за работата която прави с тези млади момчета. Да не престават да се борят все по този начин, да не униват. Победите ще дойдат би трябвало единствено тренировки и себе разпределяне във всяка една обстановка ".

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР