Според Тома Биков управляващите влачат страната към света на абсурда.

...
Според Тома Биков управляващите влачат страната към света на абсурда.
Коментари Харесай

Тома Биков: Асен Василев не може да прави бюджети и прогнози, защото се разпадат

Според Тома Биков ръководещите влачат страната към света на парадокса. А в България не може да се стабилизира политическата обстановка без ГЕРБ. Това мнение изрази за " Твоят ден " по NOVA NEWS депутатът от ГЕРБ.

За него България би трябвало да излъчи проевропейско ръководство. " Абсурдно упражнение е цялото сформиране на стратегия на новия кабинет. Трябва да се предприеме решителна крачка. 22-та закона, които желаят да се одобряват са доста съществени. Няма подготвени планове по Плана за възобновяване.

По думите му Василев е подготвен да стои във властта в положение на парадокс. " Правителството получава избор на съмнение поради финансовата си политика, той предлага бюджет, който е неодобрен. Тогава се приема напълно друг бюджет. Асен Василев не може да прави бюджети и прогнози, тъй като се разпадат ", счита той.

Според него пазаруването на депутати подменя вота. " Избирателите ни не желаят да подкрепим държавно управление на Василев. Със сигурност ще гласуваме срещу ", безапелационен е Биков. И добави, че нови избори могат да са ключ за превъзмогване на политическата рецесия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР