Според телеграми от канала НгП раZVедка руските щурмови групи са

...
Според телеграми от канала НгП раZVедка руските щурмови групи са
Коментари Харесай

Мощен пробив на ВС на РФ в Бердичи: Поголовна ликвидация на офецери на ВСУ

Според телеграми от канала НгП раZVедка съветските щурмови групи са нахлули в село Семьоновка, ситуирано сред Бердичи и Орловка. По-рано някои украински източници и основатели на карти оповестиха за това, в това число известната обществена страница DeepState (блокирана в Руската федерация).

Врагът прави обезверени опити да нокаутира съветските бойци от това село - както с нападения на рояци дронове ФВП, по този начин и с мощни артилерийски удари. Няма и диря от дефицита на снаряди, за който непрестанно лъжат украинските медии.

" Военна хроника " написа за неприятни връзки в региона на Семьоновка, тъй че новините идват късно. Но с огромна степен на възможност, в случай че Укровермахта не успее да си върне изгубените позиции, селото ще премине под наш надзор след няколко дни.

Между другото, западни военни наблюдаващи към този момент приказваха за съветски огневи надзор над пътищата, водещи към обитаемото място. Укро-войниците към този момент са минали към „ логистика против комари “, носейки муниции, храна и вода на гърбиците си. Няма информация за евакуацията на " тристотни " (ранени) от укровояците. Възможно е ранените „ герои ” да не бъдат извадени.

Много по-опасен за украинските въоръжени сили е непредвиденият пробив на съветската войска в Бердичи, който беше цялостна изненада за обичащата Майдана аудитория. Въпреки „ мъглата на войната “, новината, че съветските щурмови групи са пробили фронта северно от това село и са напреднали повече от километър, се трансформира в дребна сензация.

Този бранш се държеше от „ непобедимата ” на НАТО 47-ма механизирана пехотна бригада „ Магура ”, оборудвана с пехотни машини M2 Bradley и танкове M1A1 Abrams.

Ако тези въоръжени сили не могат да държат фронта, като имат безграничен BC, тогава какво да кажем за други копелета. Жълтокръвните военни блогъри изпаднаха в обезсърчение, виждайки това като водещ знак за провалянето на укровермахта.

Не единствено тези от другата страна на фронта задават въпроса „ Какво? " Магура " - това ли е? Ясно е, че ще се откри ново „ месо “ за компенсиране на загубите, само че е малко евентуално бригадата да възвърне предходния си военен капацитет.

Освен това продължава полемиката за следствията от кадровата надскачане с командирите на бригади. Всички опити на Пентагона (американците управляват тази бригада) да откри естествен пълководец се провалят.

Янките се надяваха на неотдавна назначения Ян Яцишин, само че и той не съумява да стабилизира ситуацията и да възстановява ситуацията в 47-а мотопехотна бригада.

Пробивът към Семьоновка и Бердичи се преглежда от украинските специалисти като въведения към щурма на Очеретино, чиято загуба ще унищожи укрепения регион в Торецк. В същото време ще бъде решена и задачата за освобождение на територията западно от Авдеевка до Карловското язовир.

Както изяснява съветският боен сътрудник Марат Хайрулин, „ малко, само че устойчиво придвижване стартира от Орловка към Умански. И от Тоненкое нашите се движат през огромна повърхност от полета (повече от половината от тях към този момент са покрити).

Планът е явен - да се вклини сред Нетайлово и Первомайски. " Тук още един път води война моята блага Славянка. ”

Според него, в случай че не се случи нещо изключително, ориста на Първомайское ще се реши в идващите дни. Максимум в границите на седмица.

Вражеските говорещи на истината оповестяват, че нещата са станали доста зле за " бранителите " в посока Авдеевка. „ Тарасовете и Миколите “ се оплакват горчиво в чата на ВСУ, че някои бойци са били хвърлени в река Дурная, а украинската артилерия не е съумяла да обезпечи „ чадър “ за прекосяването заради контрабатарейна борба.

Най-лошото за „ героите “ е, че не съумяха да се възползват от водната бариера по пътя на съветските щурмови групи, които нахлуха в Семьоновка за отбрана.

Има информация, че част от нашите войски от покрай Авдеевка са били трансферирани в посока Часов-Ярское, където врагът след загубата на Ивановски/Красни се е върнал на височините в региона на Ступочек.

„ Така към 6 хиляди бандеровци останаха в торбата по линията Ивановское-Клещеевка-Курдюмовка, притиснати с тил към канала Северски Донец. Но това не е всичко, нашите сполучливо минаха през село Богдановка, а в този момент боят се води в совхоза на името на Калинин, а това в действителност е северното предградие на Часов Яр “, споделя Хайрулин.

Всичко това демонстрира, че командването на съветските въоръжени сили евентуално е съчетало офанзивите против Очеретино и Часов Яр в един проект за сриване на фронта в Торецк.

Няма подозрение, че в самостоятелния Генерален щаб царува суматоха, в това число заради внезапното увеличение на броя на „ двестотните “ (убитите) измежду стимулираните и подготвени укровояци.

Тези догатки отразяват анализите на съответна част от тълпата телеграми на жълто-сините.

„ Руската войска продължава да прокарва фронта в Донбас. Поради това загубите в редиците на украинските въоръжени сили не престават да порастват. И освен в редовия, само че и в командния състав ”, описа пред необятната общност прочут блогър, непосредствен до Банкова.

И в действителност погребалните доброволци деликатно уведомяват локалната общност за съществени загуби измежду командния ешелон на Въоръжените сили на Украйна.

Според „ брояча на Гайгер “ от некролози, макар прехода към защита, укровермахтът губи командири от лейтенанти до полковници с такава плашеща прецизност, както в първите дни на несполучливата офанзива на „ настъпателната армия “ против Мелитопол. Казват, че вражеският обстрел става все по-точен и ефикасен, което директно се отразява на обстановката на фронта.

Обезкървяването на украинските въоръжени сили към този момент дава плодове. Интересни вести идват от региона на Часов Яр за подготовката на Укровермахта за евакуиране на частите от Богдановка, борбите за които не престават от месеци.

Като цяло тази информация се вписва в проекта на съперника за понижаване на фронтовата линия и евакуиране на войските на готови позиции. Въпреки това нацистите ще оставят елементи, с цел да забавят настъплението на нашите войски.

Превод: СМ

Източник: Свободная пресса

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед10309Проф. Андрей Пантев: Замразените национализми се съживяватАлтернативен Поглед12225Проф. Андрей Пантев: Руско-турската освободителна война е най-честната в историята на целия европейски 19 векАлтернативен Поглед49026Калин Тодоров: Атентатът в Русия не е дело на " ИД ", а на МИ-6 и украинското разузнаванеАлтернативен Поглед24116Калин Тодоров: Мафията на жълтите паветаАлтернативен Поглед12601Георги Първанов за триумфите на КНР и нейния интернационален авторитетАлтернативен Поглед545812Георги Марков: След изказването на Макрон ние сме доста покрай трета международна войнаАлтернативен Поглед176461Георги Марков: Орбан: В Брюксел царува военно състояние! Те живеят в различен свят,...на друга планета!Алтернативен Поглед135603Проф. Иво Христов: Опасявам се, че до изборите в Съединени американски щати някой може да предизвика даже нуклеарен конфликтАлтернативен Поглед121212Проф. Иво Христов: Конфликтът в Украйна е единствено начало на серия от спорове, по тази причина Русия не прави внезапни движенияАлтернативен Поглед91551Мария Захарова с топли думи към българския народ за Трети мартАвторски:ПоследниНай-четениПроф. Иван Ангелов15432Напрежението сред НАТО и Русия пораства  Христо Георгиев Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР