Според световния шампион във Формула 1 за 1978 година и

...
Според световния шампион във Формула 1 за 1978 година и
Коментари Харесай

Андрети: Шумахер ще се върне във Формула 1

Според международния първенец във Формула 1 за 1978 година и цялостна легенда на автомобилния спорт Марио Андрети немският водач Мик Шумахер има късмет да се завърне на стартовата решетка във Формула 1 в бъдеще. През сезон 2023 синът на седемкратния международен първенец Михаел Шумахер ще бъде авариен играч на Мерцедес, откакто загуби мястото си в Хаас след две години в американския отбор.

По думите на Андрети обаче Шумахер е задоволително талатнлив, което кара американската легенда да мисли, че рано или късно 23-годишният немец ще откри път назад към Формула 1.
 Шефът на Алфа Таури е имал интерес към привличането на Шумахер Шефът на Алфа Таури е имал интерес към привличането на Шумахер
„ Сигурен съм, че някой ще го вземе. Таланти като него не си отиват току по този начин. Според мен той показва сериозен прогрес през предишния сезон. В това няма спор. Напредъкът се видя в неговите резултати. Освен това и името Шумахер е огромен актив и аз мисля, че той го носи с горделивост “, изясни 82-годишният американец.

В своите две години в Хаас Шумахер записва най-хубаво класиране от 6-то място, което той реализира в Гран При на Австрия през тази година.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР