Според социолога Михаил Мирчев от Демократична България нямат обявените 6.06%

...
Според социолога Михаил Мирчев от Демократична България нямат обявените 6.06%
Коментари Харесай

Радан Кънев няма достатъчно гласове за евродепутат, смята социологът Михаил Мирчев

Според социолога Михаил Мирчев от " Демократична България " нямат оповестените 6.06% от гласовете на евроизборит е, извършени на 26 май. Това заяви той в обществената мрежа Facebook. " Те имат едвам 5.879%. Не им стига за 1 народен представител. Не им стигат 58 гласа ", написа Мирчев.

В неговия пост се споделя:

" Бариерата е 5.882%. Не им стигат минималните 0.003%. Мъничко е. Но те са под бариерата. Мандатът им е подправено даден от ЦИК ...
 Евроизборите от ЦИК на 100% Обновена
Евроизборите от ЦИК на 100%

Вътрешна македонска революционна организация пращат двама евродепутати, ГЕРБ - с един по-малко

## Как е направено от ЦИК? В нарушаване на член 278 (2) т. 9 от ИК. И в прорез със Методическото Указание на самата ЦИК.

### Там е императивно записано, че вотът " не поддържам никого " е избор, и той е ДЕЙСТВИТЕЛЕН избор. Значи, той е в 100% от които се вадят %-те на партиите.

#### Точно тук ЦИК лъже и ни прави на разсеяни простаци.

#### Те махат тези 3% от същинските 100% и след това от другите подправени 100% вадят %-те на партиите... Това е операцията... Става дума за ИГРА с едни 61.029 гласа, които са маркирали избор " Не поддържам никого ", написа социологът.
 Представиха публично новите ни евродепутати
Представиха публично новите ни евродепутати

Шефът на ЦИК ги прикани да пазят ползите на България

В същото време Мирчев признава, че 61.029 гласа не са малко. " Това са едни специфични мислещи и дейни гласоподаватели. Не са какви да е... И никой не трябва да си играе с ТЯХ... Техният избор е автентичен и не е по-малко автентичен от оня за обособените партии ", признава социологът.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР