Според социалния антрополог се спуска нова желязна завеса, а тиранията

...
Според социалния антрополог се спуска нова желязна завеса, а тиранията
Коментари Харесай

Харалан Александров: Травматичният опит тегли хората към диктатора

Според обществения антрополог се спуска нова желязна завеса, а тиранията се връща

" Все още доста хора утвърждават и се възхищават от мощния човек, от диктатора. Те не го виждат като подобен, бъркат силата и насилието. Такова е отношението и на доста българи към Владимир Путин ", това сподели в " Офанзива “ по Нова нюз общественият антрополог Харалан Александров.

" Това не е единствено наша народопсихология, травматичният ни опит обикновено води към по-силния, само че това не е извънредно наш феномен. Всички, които имат травматичен опит, търсят по-силния ", означи той.

Александров добави, че доста българи се усещат жертви и неуспели, което също е една от аргументите да търсят метод да се оправят с това си положение посредством мощния човек.

" Конспиративните теории са доста добре признати от такива хора ", сподели обществения антрополог.

За него на фона на Путин Западът наподобява слаб, въпреки неговите дейности да са ужасяващи и би трябвало да се осъдят изрично, само че светът не се опълчва съответно.

" Спуска се нова желязна завеса, лимитират се правата на хората, тиранията се връща. част от най-мрачните кошмари стартират да се осъществят ", сподели още Харалан Александров.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР