Според съобщенията британският крал Чарлз III се готви да оттегли

...
Според съобщенията британският крал Чарлз III се готви да оттегли
Коментари Харесай

Чарлз ще „оттегли частно финансиране“ за сигурността на Андрю в Royal Lodge

Според известията английският крал Чарлз III се готви да отдръпна частно финансиране за интервенцията по сигурността в дома на брат му, принц Андрю.

Натискът върху Андрю нараства, защото разпечатването на стотици страници от правосъдни документи, свързани със абсурда с Джефри Епщайн, продължава бързо.

Бъкингамският замък отхвърли коментар, само че The Telegraph сподели, че Андрю ще би трябвало да финансира многомилионните разноски за сигурност в Royal Lodge, в случай че той желае да остане в имението с 30 стаи в Windsor Great Park. който преди по-малко от две седмици отиде на черква с английското кралско семейство на Коледа.

Последната партида правни документи разказва по какъв начин някогашната икономка на Епщайн твърди, че Андрю е имал ежедневни разтривки, когато е прекарвал „ седмици “ в дома на финансиста педофила във Флорида.

Хуан Алеси, който е работил в резиденцията на Епщайн в Палм Бийч, сподели, че и Андрю, и някогашната му брачна половинка Сара са били другари с Епщайн и в този момент наказаната полова т...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР