Както е известно, тимът на Верона беше напуснат от своя

...
Както е известно, тимът на Верона беше напуснат от своя
Коментари Харесай

Продължава масовата подмяна на треньори в Серия А

Както е известно, отборът на Верона беше изоставен от своя ментор Марко Барони, който реши да поеме Лацио. Така " мастифите " оповестиха за негов правоприемник на треньорския пост Паоло Дзанети, който подписа контракт единствено до идващото лято, само че с опцията за още един сезон.

За последно 41-годишният експерт води Емполи, откъдето беше уволнен при започване на миналата акция, като също по този начин е бил отпред на Асколи, Зюдтирол и Венеция

Междувременно, Удинезе също разгласи идването на нов треньор, откакто не бе продължен краткосрочният контракт на Фабио Канаваро, макар че той избави клуба от изпадане от Серия " А ". Така фриуланите назначиха на негово място Коста Руняич, който ще води отбора през идната акция. 53-годишният експерт до неотдавна беше треньор на Легия (Варшава), а преди този момент прекара пет сезона в различен полски тим - Погон (Шчечин). Германският ментор също по този начин има опит в тимове от своята татковина, откакто е бил отпред на Дармщат, Дуисбург, Кайзерслаутерн и Мюнхен 1860.
 Официално: Милан има своя нов треньор
Официално: Милан има своя нов треньор

" Росонерите " избраха Пауло Фонсека

Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР