Според съдията неявяването на защитниците на Георгиев има уважителна причина

...
Според съдията неявяването на защитниците на Георгиев има уважителна причина
Коментари Харесай

Пореден фалстарт на делото „Дебора“. Адвокатите на Георги Георгие...

Според съдията неявяването на бранителите на Георгиев има уважителна причина – единият е в болничен, а другият е декларирал, че е на друго дело. 

 

Дебора Михайлова изиска да бъде конституирана като частен обвинител, а нейните юристи желаеха на Георги Георгиев да бъде назначен длъжностен бранител.

Ако идващия път двамата юристи не се явят още веднъж, тогава може да се пристъпи към назначение на длъжностен бранител на Георги Георгиев.

 

Близките на Дебора отхвърлиха коментар пред камера, само че обявиха, че на никого не пожелават това, което е претърпяло детето им. Надяват се на обективна присъда.

 

Следващото съвещание на делото е отсрочено за 17 април.

Това е втори опит да стартира всъщност процеса, откакто магистратите върнаха обвинителния акт на прокуратурата в Стара Загора с претекст, че не е бил ясно дефиниран.

 

Делото против Георги Георгиев се гледа в Пловдив, откакто всички съдии в Стара Загора си направиха отказ.

 

Георгиев е с мярка „ задържане под стража “. Обвиненията против него са за причиняване на междинна телесна щета с особена свирепост, насила и закани за ликвидиране след бруталното принуждение над Дебора Михайлова, което включваше побой и рязане с макетно ножче. 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР