Според съдбата на всеки от нас е до голяма степен

...
Според съдбата на всеки от нас е до голяма степен
Коментари Харесай

22.02.22 - време за сбъдване на желания

Според ориста на всеки от нас е значително предначертана и мощно зависи от числата. Независимо дали си даваме сметка, всичко към нас е формирано от цифри, които могат да ни оказват помощ да повлияем на личния си шанс.

22.02.2022 е специфична дата, тъй като е последната за това десетилетие огледална дата, която се чете вдясно и вляво от средата еднообразно. Тя се приема за изключително късметлийска и е спрягана за най-мощната огледална дата за годината и века.

Tакава поредност ще забележим още веднъж чак на 2/02/2222. Любопитното е, че двойките надвишават 6, тъй като през днешния ден е вторник, вторият ден от седмицата, а също по този начин е и 22-рият лунен ден. Цифрата 2 в астрологията е обвързвана с Луната, а това предвещава неизмеримо мощна сила.

В нумерологията последователността от двойки постоянно се назовава ангелско число. Също по този начин цифрата 2 в нумерологията препраща към силата на дуалността, партньорството, грижата, отдадеността на връзката и салдото. Основните уроци при работа с цифрата 2 нормално са съсредоточени към компромиса, приемането, поддръжката и хармонията. В това няма нищо инцидентно, в случай че се замислим, ще установим, че през последните съвсем 22 години всички тези тематики са били водещи и важат с особена мощ за последните две години, когато светът мина през тествания и взаимоотношението с останалите се промени.

Двойките са самобитно увещание, че каквото и да се случва в нашия свят, ние сме във време, в което е належащо да си оказваме помощ. За тази цел можем да се възползваме от магическата сила на числата като портал, с цел да насочим желанията си за ярко бъдеще. Първо за себе си, а по-късно за другите. Интуицията ни през днешния ден се ускорява – това е време за разрешаване на проблеми, които са останали неразплетени дълго време.

Днешната дата ще е най-подходящото време за смяна в живота на хората към по-добро. Свързва се директно с кармични събития, което значи, че животът ни внезапно може да поеме в друга посока. Смята се, че огледалната дата носи позитивна смяна. Затова използвайте по най-хубавия метод датата за намисляне на стремежи и се пробвайте да простите всички обиди, с цел да се оттърсите от отрицателни сили.

Денят е подобаващ да се отдадете на духовни практики, медитации и сформиране на лист с стремежи. Важно е добре да обмислим какво си пожелаваме, тъй като в действителност може да се сбъдне. Това е най-хубавото време да се сбогуваме с нездравословните привички или движимости в живота си и да освободим място за новото, тъй като през днешния ден това ще се случва с лекост. Според нумеролози в случай че връзката ви с обичан човек е обвързвана с цифрата 2, тя ще бъде доста мощна и ще ви оказва помощ да вървите напред, когато имате обща цел.

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР