Според разни вярвания човешкият живот и въобще животът като такъв

...
Според разни вярвания човешкият живот и въобще животът като такъв
Коментари Харесай

The Circle of Life

Според всякакви вярвания човешкият живот и изобщо животът като подобен разказва концентрични кръгове - колелото на историята се върти, до момента в който се озовем там, откъдето сме тръгнали. Когато превъртиш, хората те избягват; когато превъртиш още половин оборот, се връщаш в изходно състояние и отново си естествен. Когато палачинката се обърне, тя заема назад състояние, само че когато я метнеш още веднъж - тя още веднъж е палачинка в кардинална позиция.

Това може да се пояснява по най-различни способи, в този момент няма да се занимаваме с тая комплицирана материя, ами ще проследим кръговрата в природата на Дани Каназирева от Пловдив. 

Тя е симпатична руса дама с демократични разбирания, един от учредителите на ГЕРБ - герой за правилни поправки и заслужено систематизиране на публичните средства. Преди десет години тя влиза в Общинския съвет на Пловдив и става ръководител на групата на ГЕРБ. През 2010 обаче е атакувана от регионалния на Пловдив (тогава) Иван Тотев, Цветан Цветанов и Искра Фидосова. Според Каназирева - поради отстояване на кардинални позиции. Изключват я от партията, приканват я да напусне Общинския съвет, тя отхвърля, основава локална партия и става един от душманите на статуквото. На всички последващи избори с дребната си партия съумява да вкарва общински съветници, борят се с порочните практики в общината, понасят удари от медийната и прокурорската машина на мощните на деня. 

На последните избори Каназирева отново беше претендент за кмет и до момента в който вървеше инфарктното броене на бюлетините от първия тур, ту се класираше за балотаж, ту изпадаше - до момента в който изпадна напълно, само че още веднъж вкара петима общински съветници.

При това развиване гласоподавателите ѝ евентуално са очаквали тя да продължи линията на политическото си държание. 

Обаче Каназирева одобри гербавото предложение да стане областен шеф и се върна в изходната си политическа позиция - на гербава мадама. И разгласи, че това е " знак за нова политика на разговор и почитание ". 

Да сме живи и здрави - може би ще дочакаме и Цветан Цветанов да опише тоя повтаряем кръг и да се завърне на килимчето в Банкя. 

Дай боже! 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР