Според проучване на Галъп интернешънъл близо 60% от човечеството се

...
Според проучване на Галъп интернешънъл близо 60% от човечеството се
Коментари Харесай

11 типа хора, които е твърде вероятно да си останат сами до края на живота

Според изследване на „ Галъп интернешънъл ” близо 60% от човечеството се състои от самотници. Въпреки хилядите благоприятни условия, които дава интернет за запознанства. Най-често взаимоотношенията сред двамата прекъсват след третата среща. На какво се дължи това и кои са видовете хора, които минимум се харесват?

1. Маминото синче

Представете си да излизате с мъж, на който майку му му е избрала ризата, праща му всяка седмица храна, пере го, идва да му чисти и да му подрежда дрешника и държи да му се обади всякога когато се прибере. Вярно е, че майчината обич е най-хубавото нещо на света, само че съгласете се, че не е по никакъв начин сантиментално мъж на 35 да живее още с родителите си или да звъни на майка си, с цел да я пита в кой ресторант да заведе приятелката си да вземем за пример. Още повече в случай че е пред нея.

2. Запалянкото

„ Не мога да пристигна у вас в този момент, ще отивам на мач! ” – чуете ли тези думи, значи си имате работа със върл ентусиаст, който постоянно ще слага заниманието си и ползите си пред вас. По-добре не възлагайте огромни упования на тази връзка и я прекратете допустимо най-скоро. Този човек ще дава постоянно приоритет на заниманията с другари, които най-вероятно също нямат фамилии, и ще ви оставя постоянно сама.

3. Скулпторът

Този човек разполага въображаемо с бяло платно, на което желае да нарисува идеалния сътрудник. Това значи, че вие ще бъдете единствено суровият щрих. Пригответе се да изискат от вас коренна смяна – от външния тип до навиците и държанието. Нищо чудно да ви накарат да си промените и образованието и/или специалността. Няма по какъв начин да просъществува връзка с сходен вид човек, който не умее да възприема другия като действителност, а като някакъв план на фантазиите си, който се нуждае от главен ремонт.

4. Шегобиецът

Този вид човек с наслада ще ви опише всички вицове, които знае; занимателни случки, на които е бил очевидец или за които е чул, само че няма да е податлив да живее в действителността тук и в този момент. Трудно ще намерите общ език с сходен човек. Той не умее да поема отговорност, няма действителна визия за нещата, некадърен е да приказва за проблемите, още по-малко да търси решението им. А животът не е безконечен виц.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР