Според председателя на Върховния касационен съд /ВКС/ - Лозан Панов

...
Според председателя на Върховния касационен съд /ВКС/ - Лозан Панов
Коментари Харесай

Лозан Панов: В антикорупционния проектозакон на БСП няма решение за борба с корупцията

Според ръководителя на Върховния касационен съд /ВКС/ - Лозан Панов Лозан Панов е роден на 28.03.1971 година в София. Завършва висшето си... към профила, в плана на левицата за антикорупционен закон няма решение за битка с корупцията.

Създава се паралелна конструкция с дублиращи функционалности в страната, без ясни механизми за надзор и отчетност, единствено и единствено да не се реформират органите за правосъдно гонене, в тази ситуация – прокуратурата, съобщи Панов, представен от БНР.

Той уточни, че още преди повече от четири месеца е изискал срещи с всички парламентарни групи, с цел да показа концепциите си за промяна.

Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик от Българска социалистическа партия, член на Парламентарната група на... към профила се срещна с Панов, с цел да обсъдят плана на антикорупционен закон на левицата.

Досега Нинова показа плана пред Съюза на съдиите, основния прокурор Сотир Цацаров Сотир Цацаров е роден на 28 септември 1966 година в гр. Пловдив. Средното си... към профила и ръководителя на Върховен административен съд Георги Колев Георги Колев е приключил Висшия институт на Министерство на вътрешните работи през 1991 година Бил е стажант... към профила.

В плана се планува бъдещият антикорупционен орган да има проверяващи функционалности, а неговият ръководител да се назначава от президента.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР