Според познанията в бранша продажбите на червила се увеличават по

...
Коментари Харесай

Новият шеф в L’Oréal ще трябва да докаже, че изборът си заслужава

Според познанията в сектора продажбите на червила се усилват по време на рецесии, защото дамите избират по-достъпни удоволствия. Този път обаче компаниите, разпространяващи маски и програмен продукт за видеоконференции, са тези, които процъфтяват. Но защото животът, включващ връзка лице в лице, постепенно се завръща в огромна част от света, доставчиците на шампоани, кремове, парфюми и други сходни се чудят по какъв начин пандемията е трансформирала навиците в хубостта. Ориентирането в този нов свят на L`Oréal, най-голямата сходна компания в света, ще зависи от едно ново лице.
Едва шестият шеф за над 110 години Никола Йеронимус, който поеме поста на основен изпълнителен шеф след гласуването на акционерите на 20 април, ще бъде едвам шестият началник от основаването на френската компания през 1909 година Стабилността в горните ешелони на ръководство отразява обстоятелството, че L`Oréal се отличава в промишленост, която единствено непрестанно нараства. Инвеститорите, отпред със семейство Бетенкур, което наследи дял, сега равняващ се на една трета от компанията на стойност 76 милиарда $, подчертаха приемствеността. След 15 години ръководство на групата, Жан-Пол Агон ще се концентрира върху ролята си на ръководител. Г-н Йеронимус е заместител изпълнителен шеф от четири години и е прекарал трудовия си живот в групата. Г-н Агон ще участва в лъскавите брошури за историята на компанията като индивида, довел L`Oréal в Китай. След като откри своята активност там през 1997 година, той управлява превръщането на азиатската страна в най-големия пазар на компанията след този в Америка. Заключителната интервенция на Агон ще е навигирането на компанията по време на пандемията от COVID-19, която затвори магазини и фризьорски салони на всички места. Продажбите и облагите през 2020 година са намалели, въпреки и единствено с към 5%. Това, че китайските купувачи не престават да купуват, оказа помощ дружно с повишаването на онлайн поръчките с близо две трети до 27% от общите продажби. Бъдещето след пандемията
Сега вниманието се насочва към постпандемичното бъдеще. Г-н Агон съобщи, че фиеста от аромати и лъскави устни е много евентуална. Някои канали за продажби, като магазините на летищата да вземем за пример, евентуално няма да се възстановят бързо. Подобно на други снабдители на бързооборотни потребителски артикули, L`Oréal се надява онлайн навиците, образувани по време на пандемията, да устоят и след нея.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР