Според показанията на Ваня Министерска, майка на застреляната Дарина, извергът

...
Според показанията на Ваня Министерска, майка на застреляната Дарина, извергът
Коментари Харесай

Извергът Викторио вадил пистолет и на тъщата

Според показанията на Ваня Министерска, майка на убитата Дарина, извергът Викторио е заплашвал и нея самата с ликвидиране. Охранителят мразел тъща си, защото считал, че тя е отговорна за фамилните му проблеми и дори я подозирал, че търси различен мъж за обичаната му, написа " Уикенд ". Преди 2г., когато Дарина изоставила Викторио и се прибрала в дома на родителите си, охранителят цъфнал пред къщата на семейство Министерски в елинпелиновското село Белополци с револвер в ръка.

" Тогава желаех да повикам полиция, само че щерка ми ме спря. Излезе да приказва с него и да го успокои, а, като се върна, ми сподели, че оня паднал на колене и й предложил брак ", спомня си за кошмарната връзка на щерка си Ваня Министерска. След няколко месеца, когато Дарина и Викторио се събрали, родителите били твърдо срещу и тогава последвала серия от закани от охранителя. " Ще те гръмна и ще те излежа ", заканвал се на тъща си въоръженият умопобъркан. Той бил уверен, че майката на обичаната му върви по врачки и е поръчала магия, с цел да ги раздели.

Семейството на Дарина имало проблеми с Викторио даже към най-щастливия миг - раждането на Никол. Охранителят упорствал бебето да бъде кръстено на неговата майка Лилия. След яростни кавги и закани Дарина въпреки всичко се наложила и новороденото момиченце получило името Никол. Викторио обаче не допускал родителите на половинката му да виждат внучето. Казвал на бебето, сочейки тъщата си: " Я виж, това е Баба Яга ". " Ходихме при Дари и Никол, когато той беше на работа, с цел да няма напрежение ", признава Ваня Министерска.

Според думите й, няколко месеца преди Викторио да гръмне жена си и детето си, той почнал да подозира половинката си в невярност и да й устройва засади. " Появяваше се изведнъж в парка, до момента в който Дари разхожда бебето, с цел да ревизира дали не е с различен мъж. Беше трансформирал живота й в пъкъл ", споделят от фамилията на убитата млада майка. В началото на предходната седмица Викторио Ангелов умъртви първо в апартамент в " Надежда " майката на детето си, а по-късно в буренак край Горни Богров простреля и едногодишната Никол. Пак там Александров направи несполучлив опит за самоубийство като патронът единствено одраска главата му.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР