Според партията сме закъсняхме с Плана за възстановяване и устойчивост

...
Според партията сме закъсняхме с Плана за възстановяване и устойчивост
Коментари Харесай

ДПС към Радев: Политическата криза не настъпва за ден

Според партията сме закъсняхме с Плана за възобновяване и резистентност и с оперативните стратегии
Движение за права и свободи станаха третата мощ, поканена от Радев на „ Дондуков “ 2 по отношение на консултациите за съставянето на държавно управление.

Радев съобщи, че има упования за постоянен кабинет и че българските жители дали своят вот за смяна.

„ Изборите, извършени три пъти в страната, са вследствие на политическата рецесия. Тя не настава за 1 ден и ние станаха очевидци по какъв начин през годините сме стигнали до обстановката, в която се намираме, акцентира от своя страна водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ.

„ Преодоляването на политическата рецесия може да се случи посредством разговор сред партиите, политическите субекти и разговор сред институциите. Не е нова тематика за нас от Движение за права и свободи, тъй като през годините ние нееднократно сме предупреждавали, че можем да стигнем до такава политическа рецесия. през 2016 г на конференцията ни се организира под мотото „ Възстановяване на нормалността в политиката. Много пъти сме могли да дефинираме какво разбираме под възобновяване на нормалността в политиката, възобновяване на демокрацията и възобновяване на държавността. Въпросът е по какъв начин преодоляваме политическата рецесия “, сподели още той.

Карадайъ добави, че страната има потребност от постоянен кабинет предвид на множеството рецесии - коронавирус рецесията, здравната, обществената, икономическата и финансовата, инфлацията, която сега се развива, растящите цени.

„ Страната изисква отговорно ръководство, ръководство с визия, изискват виновни политически субекти с бързи, незабавни дейности предвид на превъзмогване на рецесията и с взор в бъдещето “, сподели водачът на Движение за права и свободи.

Карадайъ разкритикува тематики, които би трябвало да се ускорят – „ Ние сме закъснели с Плана за възобновяване и резистентност и закъсняваме с оперативните стратегии. Националният запас, които имаме за промените, не е задоволителен, а тези благоприятни условия, които бихме имали при усъвършенстван План за възобновяване и при утвърдени оперативни стратегия могат да дадат подтик на стопанската система, да се покачат приходите и стандарта на хората “, сподели в умозаключение Мустафа Карадайъ.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР