Интересът на купувачите към къщи в близост до големите градове

...
Интересът на купувачите към къщи в близост до големите градове
Коментари Харесай

Лукс сред природата: Панчарево се разраства с нов комплекс от къщи

Интересът на купувачите към къщи наоколо до огромните градове не стопира да пораства. Вследствие на това вложителите не изпускат всяка опция за строителство на сходен вид комплекси.

Така Панчарево се трансформира в една от обичаните местоположения и на купувачи, и на вложители, съчетавайки в себе си природата и възприятието за независимост с удобството да си на минути от центъра на столицата. От 2019 година до момента в региона се обособиха няколко изцяло нови квартала. Сред тях е и кв. 7, околност „ Детски град – Панчарево “, където следва да бъде построено ще един комплекс от 13 къщи с двор.
Етапи на строителство
Софийската компания „ Европрестиж констракшанс “ ООД, чийто шеф е Илия Марков Илиев, има желание да построи комплекса на два стадия. През първия са планувани 5 къщи, а през втория – още 8.

Целият комплекс ще бъде ситуиран върху повърхност от 8065 квадратни метра, излиза наяве от капиталовото предложение, качено на страницата на РИОСВ-София.

Бъдещият комплекс се намира на югоизток от ул. „ Чардаците “ и наоколо до Англо-Американско учебно заведение. Към всяка една от къщите ще има завършен самостоятелно озеленен двор, както и под земята паркинг, към който е планувано да бъде построена рампа.

Етажността на къщите не се загатва в капиталовото предложение, само че категорично е конкретизирано, че зоната, в която ще бъдат построи, е за „ нискоетажно жилищно строителство “.
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР