Според официалната биография на зам.-министър Михаил Стойнов, той е виртуозен

...
Според официалната биография на зам.-министър Михаил Стойнов, той е виртуозен
Коментари Харесай

Михаил Стойнов – кой е зам.-министърът, заснет как краде кода на машините?

Според формалната биография на зам.-министър Михаил Стойнов, той е виртуозен софтуерен инженер. Представяме формалната му биография, която е необятно налична в интернет без публицистичен коментар.

Притежава дълготраен управнически опит в сферата на имплементацията на програмен продукт и осведомителна сигурност. Изпълнявал е планове за третата по пазарна капитализация компания в света - Saudi Aramco, както и за Boeing, и за американските Военновъздушни сили.

Съорганизатор на една от най-големите java конференции на Балканите и е представител (chapter leader) за България на една от най-големите международни асоциации за обществени стандарти в сигурността (OWASP).

Завършил е „ Информатика “ в СУ „ Св. Климент Охридски “, като от няколко години е хоноруван учител във Факултета по математика и информатика. Досега е водил част от лекциите на „ Съвременни Java технологии “, „ Програмиране за.NET Framework “, „ Разработка на Java уеб приложения “, „ Шаблони за дизайн “ и „ Качествен програмен код “. Водил е софтуерни курсове в Нов Български Университет и в ТУ София. Михаил е взел участие като съавтор в 6 книги, някои от които са: „ Програмиране за.NET Framework ”, „ Въведение в програмирането с Java “, „ Въведение в програмирането със C# “. Той е водил голям брой лекции свързани с Java и.NET Framework на разнообразни конференции и семинари. Участвал е като преподавател в университетските дни на Майкрософт. Неговото обобщение включва планове в компании като Сауди Арамко, Боинг, Хюлет Пакард, Сименс и Военно въздушни сили - Съединени американски щати, непознати банки и държавни институции на 4 континента. Михаил има над 10 години опит във воденето на курсове, лекции, образования, семинари в локални и непознати компании и множеството от огромните университети у нас. Бил е преподавател на курсове по Java, Java EE, SOA, Spring в Националната академия по разработка на програмен продукт (НАРС).

Михаил е натрупал сериозен опит както за софтуерното изкуство, по този начин и за качественото писане на програмен продукт посредством присъединяване си в огромни софтуерни планове. Неговите ползи обгръщат построяването на софтуерни архитектури и дизайн, B2B консолидиране на разнородни осведомителни системи, оптимизация на бизнес процеси и софтуерни системи главно върху платформите Java и.NET. Михаил е взел участие в десетки планове и има забележителен опит с уеб приложения и уеб услуги, разпределени системи, релационни бази от данни и ORM принадлежности, и ръководството на планове и екипи за разработка на програмен продукт.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР