Според Общата теория за относителността на легендарния немски физик Алберт

...
Според Общата теория за относителността на легендарния немски физик Алберт
Коментари Харесай

Вечна ли е душата според теорията на Айнщайн?

Според Общата доктрина за относителността на именития немски физик Алберт Айнщайн всяка сила във Вселената е константна големина. Иначе казано: тя съществува непрекъснато и не може да бъде унищожена от каквото и да е.

Излиза, че след гибелта от индивида остава някаква енергийна материя, която не може да бъде разрушена поради своите естествени физически свойства. Айнщайн твърдял, че цялото пространство е запълнено с невидимо вещество, което той наричал „ етер ”. Пустота не може да съществува, другояче всичките известни ни закони на физиката като гравитацията или разпространението на светлината, просто не биха съществували.

Американският психолог Джон Качуба допуска, че „ етерът ” е същата тази сила, която се освобождава от тялото на индивида след неговата гибел. „ Когато се храним, ние преобразуваме насъбраната от растенията и животните топлинна сила в наше самобитно електричество. Именно то кара сърцето да бие, белите дробове да дишат, поради това ние можем да се движим.

Когато настъпи физическата гибел това електричество се освобождава. То не просто се стопява във въздуха, а се съединява с материята, която изпълва пространството ”, допуска нова интерпретация на популярната Теория на относителността Качуба.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР