Сабрина Карпентър не е ново име на музикалната сцена. Тази

...
Сабрина Карпентър не е ново име на музикалната сцена. Тази
Коментари Харесай

Тя е секси, само на 25 и чупи рекорди - Сабрина Карпентър вече е музикална сензация

Сабрина Карпентър не е ново име на музикалната сцена. Тази година следва да излезе шестият ѝ студиен албум Short n` Sweet, само че две от частите в него към този момент са безспорен шлагер. Със свежото им звучене и закачливи ведиоклипове както " Please Please Please ", по този начин и " Espresso " нямаше по какъв начин да не влязат в нашата седмична селекция с пет песни от седмицата.

По всичко обаче проличава, че ще ги чуваме на всички места това лято. И това няма по какъв начин да не радва нас, само че и самата Сабрина Карпентър, която е на върха на кариерата си сега и към този момент чупи върхове.

Последният ѝ сингъл " Please Please Please " влиза в историята на Billboard Hot 100, като дебютира под номер 2. Колкото до предходното ѝ парче " Espresso " пък, то даже се е издигнало още повече в класацията и към този момент е под номер 3.

Така 25-годишната Сабрина Карпентър, която е и създател на текстовете на песните си, става първият соло реализатор в 66-годишната история на ранглиста на Billboard, който има два шлагера в топ три едновременно. Рекорда до момента са държали само The Beatles, които са първата група с това достижение, откакто през февруари 1964 година на върха на класацията на Billboard са песните им " I Want To Hold Your Hand " и " She Loves You ".

Парчето на Сабрина Карпентър " Please Please Please " има 50.3 милиона стриймвания и 533 000 пускания в ефир, до момента в който " Espresso " е било пускано съвсем 48 милиона пъти и стриймвано 38.4 милиона пъти.

Двата шлагера, както и още нови песни от изпълнителката ще можем да чуем в идния ѝ албум Short n` Sweet, който се чака да излезе на 23 август, написа Variety.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР