Според няколко американски медии Блейк Лайвли е родила третото си

...
Според няколко американски медии Блейк Лайвли е родила третото си
Коментари Харесай

Блейк Лайвли, Райън Рейнолдс и бебе номер 3

Според няколко американски медии Блейк Лайвли е родила третото си дете. Говори се, че щастливото събитие се е случило още преди два месеца и от този момент се пази в цялостна загадка. Дали обаче е минало толкоз време поради това, че на 25 август артистът поздрави брачната половинка си за рождения й ден в своя Instagram профил, показвайки няколко фотоси на бременната Блейк.

Една от обичаните ни холивудски двойки към момента не е удостоверила публично за бебе номер 3 в фамилията им, нито се знае дали е момиче или момче и какво име са избрали за него. Същата поверителност двамата съумяха да запазят и при раждането на другите им деца.
    View this post on Instagram           
A post shared by Ryan Reynolds (@vancityreynolds) on Aug 25, 2019 at 9:30am PDT

Лайвли и Рейнолдс към този момент имат две дъщери – Инес на 2 и Джеймс на 4, а третата си бременност актрисата разгласи, появявайки се с наедряло коремче на премиерата на „ Покемон: Детектив Пикачу “ през май тази година. „ Искаме децата ни да имат естествения живот, който сме имали ние “, показа актрисата преди време в свое изявление.

Звездата от " Клюкарката "  неведнъж е казвала, че си мечтае за огромно семейство, самата тя е била едно от петте деца в нейното. Двамата с Райън вършат всичко допустимо да опазят персоналния си свят от медийното внимание. Затова не е изненадващо, че избират следващото им малко огромно благополучие да остане единствено сред стените на техния дом.

 
Припомняме ви и любовната им история
 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР