Според новата схема на официалните празници ще се почива, а

...
Според новата схема на официалните празници ще се почива, а
Коментари Харесай

Всички Чакаха Това! Ето Кога Ще Са Почивните Дни През 2019!

Според новата скица на формалните празници ще се почива, а в случай че някой от тях се пада в събота или неделя, за почивен се афишира и идващия го понеделник. Така на процедура по-дълги с един спомагателен ден уикенди ще има и на всички публични празници през 2019 година

3 март - Ден на Освобождението на България - е в неделя, по тази причина ще се почива и на 4 март, понеделник. След това ще последва първата за годината по-дълга отмора за Великден, който ще честваме на 28 април. Така за празника ще се почива общо 4 дни - от петък, 26 април, до понеделник, 29 април, в това число.

Около 1 май - Ден на труда и на интернационалната работническа взаимност, сряда, няма да има спомагателни почивни дни. Така ще бъде и на Гергьовден - 6 май, Ден на храбростта и Българската войска, който се пада в е понеделник.

Без спомагателни почивни дни ще преминат и празниците към 24 май (петък) - Ден на българската култура и просвета и на славянската книжовност.

Без спомагателни почивни дни ще е също за 6 септември - Ден на Съединението, петък. Един спомагателен ден отмора ще получим за 22 септември - Ден на Независимостта на България, който се пада в неделя. Затова ще се почива и на 23 септември - понеделник.

Следващата отмора ще бъде към коледните празници. 24, 25 и 26 декември - Бъдни вечер и Рождество Христово, през 2019 година са надлежно вторник, сряда и четвъртък. Ще се почива три дни, само че без спомагателни свободни дни.

Вчера от Асоциацията на индустриалния капитал пресметнаха, че тази година сме работили единствено 249 и сме почивали повече от миналата. Точно толкоз ще работим и през 2019 година, демонстрира календарът.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР