Според нея всеки, който каже думата "война" или "агресия" срещу

...
Според нея всеки, който каже думата "война" или "агресия" срещу
Коментари Харесай

Ирина Пожарицкая: Мнозина от руснаците са зомбирани от пропагандата на Путин

Според нея всеки, който каже думата "война " или "агресия " против Украйна, може да получи 15 до 20 години затвор в Русия

От началото на войната в Украйна, огромните съветски медии иронизират митингите, проведени в огромните съветски градове срещу бойните дейности. Властта си затваря очите и пред апелите на стотици интелектуалци бомбардировките да бъдат прекъснати. Сега ще ви срещна с една рускиня. Тя е родена в Омск, град с население от близо милион и двеста хиляди души. От девет години Ирина Пожарицкая е в България. Тя е ваятел и живее в град Елена. Как тя приема войната в Украйна. Как прави оценка актуалното ръководство на Владимир Путин?

"Болка и позор. Голяма злополука, няма опрощение за тази експанзия. Мнозина от руснаците са зомбирани от путинската агитация, това стартира през цялото време на ръководството му. Потоци от неистини идват от заран до вечер, промити мозъци ", по този начин разказва обстановката в родината си тя пред.

Според нея Путин е спечелил осведомителната война. Пожарицкая всякога потреперва от гледките в Украйна. "Той желае да върне величието на Русия, фанатик, подготвен на всичко за власт. Путин ще докара Русия до провал, а жителите заплащат за неговите решения. Не можеш да кажеш "не на войната ". Всеки, който каже думата "война " или "агресия " против Украйна, може да получи 15 до 20 години затвор в Русия. Много е рисково да бъдеш естествен човек ", разкри тя.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР