Според него това решение увеличава риска за нашата енергетикаНяма смисъл

...
Според него това решение увеличава риска за нашата енергетикаНяма смисъл
Коментари Харесай

Румен Радев: Изгонването наведнъж на 70 дипломати е безпрецедентен акт



Според него това решение усилва риска за нашата енергетика

Няма смисъл да обсъждаме парламентарно болшинство и неговите политики преди да сме наясно дали ще бъде образувано. Нека в действителност изчакаме до петък да забележим дали най-голямата парламентарна група ще успее да извърши връчения мандат. Движим се по Конституция. Това съобщи през днешния ден президентът Румен Радев преди присъединяване си в церемонията „ Банка на годината “, съобщи Българска телеграфна агенция.

Той означи, че всеки, който работи за парламентарно болшинство, би трябвало да се стреми да го образува по подобен метод, че да не нарушава морални правила, обичаи, правила. По думите му то би трябвало да бъде образувано по този начин, че да има дълготрайна резистентност - другояче ни чака цикъл от последващи избори.

Относно българо-руските връзки Радев съобщи, че „ мъчно ще създадем някои неща “.

„ Изгонването едновременно на 70 дипломатически чиновници е невиждан акт и отговорност за него носят държавното управление и водачите в обединението “, уточни той. Според него това решение усилва риска за нашата енергетика, стопанска система и за жителите. Връщането на доверието в политическата класа изисква да има бистрота във връзка с български политици извън. Не по-малко значимо е анализатори и обществени представители да афишират дали и те не получават финансиране извън, добави Радев.

По думите му всеки, който работи против ползите на България, би трябвало да носи своите последици, само че това би трябвало да става при откритите процедури и при съществуване на доказателства.

Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР