Според него това многофункционално активно мероприятие“ цели още да бъде

...
Според него това многофункционално активно мероприятие“ цели още да бъде
Коментари Харесай

Атанас Атанасов възропта: „Случващото се в агенция ”Митници” и МВР е многофункционално активно мероприятие“

Според него това „ многофункционално интензивно мероприятие “ цели още да бъде отхвърлен основният секретар на Министерство на вътрешните работи Живко Коцев. Според Атанасов предстоят предварителни избори и би трябвало щабът в Министерство на вътрешните работи за противопоставяне на пазаруването на гласове и на изборните измами да бъде управляван от основния секретар, а Коцев не е комфортният човек:

„ Цели се обезпечаване на чадър върху купувачите на гласове за ГЕРБ и Движение за права и свободи “.

По думите на Атанасов би трябвало радикална промяна на службите за сигурност:

„ Има информация, че шефът на военното разузнаване поддържа контакт с съветските служби. …

„ Мълчах толкоз време, тъй като ми е болно и не желая да водим обществени борби със службите за сигурност, само че … той се занимава с това да си взема решение персоналните битови въпроси, като провежда компроматна офанзива против съпредседател на партията, която е мандатоносител. Давате ли си сметка защо става дума? Да не приказваме за цивилното разузнаване, където имаше една друга ужасна спекулация – дадоха им ваучери за извършване на покупки, на които написа, че са от Държавна организация „ Разузнаване “. Ужасна история е секторът за сигурност, само че нашите сътрудници от ГЕРБ и персонално Бойко Борисов отхвърлиха да проведем промяна и да се откри кой за кого работи “.

Този парламент си отива и няма смисъл да се занимаваме с ротация на ръководителя му, сподели Атанасов и изрече подозрение, че в случай че въпросът бъде подложен, няма да получи болшинство:

„ Би могла парламентарната група да сложи този въпрос, на аз не желая да се въвличам, тъй като ме касае персонално “.

След изборите ПП-ДБ ще договаря с тези, които поддържат програмата им за промени, посочи Атанас Атанасов и изключи само „ Възраждане “ от политическите сили, с които биха преговаряли:

„ Ще се търси настройка преди всичко с политически сили, които имат ясни евроатлантически цели и ги съблюдават “.

Източник: БНР

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР