Според него след 11 юлиБългария трябва да има ново правителство

...
Според него след 11 юлиБългария трябва да има ново правителство
Коментари Харесай

Георги Кадиев: На 11 юли може да сменим модела на сегашното управление. Гласувайте!


Според него след 11 юлиБългария би трябвало да има ново държавно управление катонезаобиколим фактор е присъединяване на Българска социалистическа партия и сътрудниците й в него. „ Стига сме били мощна съпротива, би трябвало да бъдем мощни управляващи”, съобщи Кадиев. Той разясни, че тъй наречените партии на митинга надали ще могат да съберат задоволително гласове, с цел да сформират независимо държавно управление. „ Математиката в този момент преди изборите демонстрира, че би трябвало да се избира сред Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи с кого да се водят договаряния за предстоящ кабинет.Алтернативата нови избори през есента не е най-хубавото, което може да се случи. Хората ще ни намразят, а иструва ли се да се похарчат нови 50 милиона лева”, риторично попита Кадиев. И добави: ”Моята персонална позиция е, че който желае Българска социалистическа партия да го поддържа, би трябвало да води публични диалози с нас и да е ясно кой какви задължения и отговорности ще поеме. Трябва да се водят диалози, даже сред двата бряга, по този начин е в политиката”.

На въпрос на водещия той отговори, че най-важната тематика за Българска социалистическа партия е да бъде избавен комплексът „ Марица изток”, тъй като в случай че той затвори, младежите ще изоставен, а градове като Раднево и Гълъбово ще се трансфорат в призрачни. Единственото допустимо, което може да се направи сега – е незабавни договаряния в Брюксел за удължение на периода за работа на мините и тецовете. Няма да е елементарно, само че няма различен ход, повтори позицията си Кадиев.

Попитан от водещия дали и след изборите ще съставлява своите гласоподаватели от област Стара Загора, Георги Кадиев бе безапелационен: Аз не съм от Стара Загора, само че ще съставлявам хората от Стара Загора като всеки един депутат. Областта е доста забавна, тя е умалено копие на България, даже разграничена на северна и южна част. Но общото е, че всички общини са феодализирани от сегашните управляващии животът на хората зависи от тях.

За да се промени този модел Кадиевпризова на 11 юли хората да излязат и да гласоподават, да поддържат коалиция „ Българска социалистическа партия за България” с бюлетина №4, тъй като „ тя е единственият поръчител, че ГЕРБ и Движение за права и свободи няма да влязат във властта”.

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР