Според него Русия очаква Северна Македония да бъде втория Троянски

...
Според него Русия очаква Северна Македония да бъде втория Троянски
Коментари Харесай

Владимир Перев: Може да е имало манипулация с преброяването на българите в РС Македония

Според него Русия чака Северна Македония да бъде втория Троянски кон в Европейски Съюз след България

"Може да е имало операция с преброяването на българите в Северна Македония, само че не е имало принуждение ". Това е поддържано и от тяхната агентура. Хлабавата позиция на София води до продължение на това да е проблем да си българин в Македония. Включително имаме компликации и при намиране на работа ". Това съобщи македонско-българският публицист Владимир Перев за "Офанзива " по

Според него Русия чака Северна Македония да бъде втория Троянски кон в Европейски Съюз след България. "Русофилите в Македония обаче упорстват да влезем в Евросъюза. Това е поддържано и от тяхната агентура ", показа Перев.

По думите му въпросът с Цар Самуил е не каква е народността му, а дали да се празнува взаимно. "Не се приказва за пренаписване на историята, а да се преодолее езика на омразата. Героите могат да са македонци в македонската история и българи в българската ", счита той. И добави, че се търси рационален метод на диалог.

"Македония не чака България да промени позицията си. Винаги сме били против Съюз на съветските социалистически републики, тъй като го считаме за причина за разделяне на народите ", акцентира Перев.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР