Според него Русия чувства увереност в способността да реализира всички

...
Според него Русия чувства увереност в способността да реализира всички
Коментари Харесай

Първи коментар на Путин след оттеглянето на ”Вагнер” frognews.bg

Според него Русия усеща убеденост в способността да осъществя всички свои проекти и задания, свързани със „ специфичната военна интервенция в Украйна. Путин добави, че поддържа непрекъснат контакт с министъра на защитата.

 

В отговор на въпрос дали може да получи отчет по значими въпроси, да вземем за пример в три през нощта, президентът показа, че „ в последно време стои много до късно “. „ Разбира се, постоянно би трябвало да съм на линия. И по този начин се случва. Винаги, постоянно има връзка с мен. Наблизо “, приключи той.

 

Междувременно съветският външен министър Сергей Лавров дефинира изказванията на президента на Съединени американски щати Джо Байдън и неговия украински сътрудник Владимир Зеленски за нуклеарната опасност, която се твърди, че идва от Русия, като " несдържан поток на схващане ", който не си коства да се разяснява, оповестиха съветските държавни медии.

 

" Трудно ми е да разясня това, което американският президент споделя в последно време. Трудно е и за други наблюдаващи като цяло, които се чудят по какъв начин да поясняват всичко това ", сподели първият съветски посланик.

 

Лавров назова изказванията на Зеленски " още по-необуздан поток на съзнанието ".

" Нямам здравно обучение. Ръководителят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен има здравна степен. Не мога да нося отговорност за психическото положение на хора, които неведнъж, всекидневно потвърждават своята некомпетентност ", добави Лавров.

 

По-рано Байдън сподели по време на тирада в Калифорния, че възприема като действителна опасността съветският водач Владимир Путин да употребява тактически нуклеарни оръжия.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР