Според него депутатите от Продължаваме промяната - Демократична България, ГЕРБ

...
Според него депутатите от Продължаваме промяната - Демократична България, ГЕРБ
Коментари Харесай

Слави Трифонов: Конституцията се променя както изнася на няколко човека

Според него депутатите от " Продължаваме промяната - " Демократична България ", ГЕРБ и Движение за права и свободи трансформират българската конституция " както изнася на няколко индивида ". Христо Иванов, Кирил Петков и Асен Василев са употребявани, поради жалкото си его и глупавите си комплекси, да удовлетворят желанията на Бойко Борисов и Делян Пеевски, уточни Слави Трифонов.

" Българската Конституция такава, каквато беше до през днешния ден, работеше добре и в услуга на българските жители. И в случай че нещо би трябвало да се пипа в Конституцията, то първо трябваше да се подложи на общо национално разискване, а по-късно измененията да се създадат от Велико Народно заседание ", съобщи водачът на Има Такъв Народ и добави, че това подсказват логиката и моралът.

Трифонов разяснява, че измененията се вършат преди огромни празници, когато хората са празнично настроени и не мислят доста, доста за това, което се случва в Народното събрание. По думите му надали в този момент ще има протест пред Народното събрание от възмутени българи.

Времето ще покаже, безапелационно и брутално ясно, че всичко, което вършат сега, е чудовищно закононарушение. Времето е безсърдечен съдник и в случай че имаме шанс, предпочитание и воля, когато всичко това стане ясно, ще създадем всичко допустимо, с цел да изправим стореното през днешния ден, написа още той.

Народните представители през днешния ден утвърдиха на второ четене промени в Конституцията. Беше решено за депутати и министри да могат да бъдат избирани и българи с двойно поданство. За депутатите се одобри условие за уседналост - последните 18 месеца да са живели в страната. За министрите такова условие няма да има.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР