Според народните поверия, някои вещи могат едновременно да привличат и

...
Според народните поверия, някои вещи могат едновременно да привличат и
Коментари Харесай

Тези 5 стайни растения привличат парите като с магнит

Според националните поверия, някои движимости могат по едно и също време да притеглят и отблъскват парите. Същото важи и за растенията, които отглеждаме. Силната им сила може да притегли благосъстояние, паричен триумф и разцвет във вашия дом.

Живите растения имат мощна сила.
А тези пет ще ви оказват помощ да забравите един път вечно за финансовите си проблеми.
Красула

Т. нар. Дърво на живота се трансформира в незаменимо бижу на всеки дом. То е извънредно скромно. И се счита за същински магнит за пари.

С негова помощ можете освен да се отървете от паричните проблеми, само че и да увеличите благосъстоянието си. За да засилите силата му, е целесъобразно е да го поставите в червен съд, а на дъното му да сложите монета.

Не забравяйте да се грижите за растението. Ако инцидентно изсъхне, неотложно го сменете, защото сухите листа губят силата си, а негативната им сила попречва паричния поток.

Здравец

В днешно време здравецът може да се види в съвсем всеки дом. Собствениците му твърдят, че е извънредно потребно. То отблъсква насекомите, не изисква огромни разноски, а грижата за него е същинско наслаждение.

Здравецът има мощни енергийни свойства. С негова помощ всеки може да завоюва благосъстояние и да усъвършенства финансовото си състояние.

Смята се, че растението плаши крадците и измамниците, тъй че едно от незаменимите му преимущества е и отбраната на дома ви от неканени посетители.

Кактус

През последните години кактусите се радват на особена известност. Смята се, че тяхната сила оказва позитивен резултат както върху духовното, по този начин и върху физическото положение на индивида. Защитните му свойства могат да ви предпазят от заболявания, проблеми и финансови усложнения.

Въпреки че мнозина се опасяват от бодилчетата на кактуса, в тях се съдържа мощ. Така кактусът отблъсква крадците от вкъщи ви.

Поставете го на слънчево място и се грижете добре за него, само че не забравяйте, че той се нуждае от доста по-малко влага.

Стаен бамбук

Бамбуковите растения не се радват на особена известност измежду домакините, може би тъй като последните не осъзнават, че те са мощен амулет за пари. Стайният бамбук символизира растежа, благосъстоянието и благополучието. Смята се, че тайната му се крие в здравото стъбълце.
 Само с парче салфетка можете да разберете дали медът е същински Само с парче салфетка можете да разберете дали медът е същински
Като всеки скъп артикул и пчелният мед има евтини фалшификати. В сходствата се влагат какви ли не субстанции, измежду които сироп от бяла захар...

За да подсилите силата на бамбука, поставете до него дрънкулка на жаба. Според античното обучение Фън Шуй точно трипръстата жаба символизира паричния триумф.

Стайна папрат

Нефролеписът или стайната папрат се смята за един от главните знаци на благосъстоянието. За това приказват даже обилните му листа, които въплъщават изобилието и просперитета.

Когато се грижите за това растение, би трябвало да вземете поради доста неща, най-важното от които - да не забравяте да го поливате постоянно. Всички типове папрати са влаголюбиви и без вода изсъхват доста бързо.

Между другото, доста щастливци настояват, че са закупили това растение малко преди да получат огромен бонус или да завоюват голяма сума пари.

Още от ПОЛЕЗНО:


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР