Според министъра на електронното управление по този начин обществото ще

...
Според министъра на електронното управление по този начин обществото ще
Коментари Харесай

Божидар Божанов предлага всички актове и фишове за нарушения на пътя да станат публични

Според министъра на електронното ръководство по този метод обществото ще подкрепи работата на Министерство на вътрешните работи

В "Още от деня " по министърът на електронното ръководство в оставка Божидар Божанов показа предложение за нов метод за справяне с нарушителите по пътя.

"МВР издава актове, фишове, наказателни постановления и ги съхранява в своя база данни. Предложихме в границите на общата политика за издание на повече данни, да се разгласяват данните от 2010 година до момента - какви актове и фишове са издадени, на каква стойност, за нарушаване на кой член от закона ", предлага той.

По думите му това ще помогне да се създадат съответните разбори - има ли чести извършители, има ли доста постоянно нарушение на членове от закона, какви са местата на нарушаванията. Увери и, че персоналните данни ще останат предпазени.

Божанов изясни, че същата методика се употребява при отварянето на данните от Търговския указател.

Според министъра на електронното ръководство по този метод обществото ще подкрепи Министерство на вътрешните работи да направи разбора. Отделно от това общините към този момент ще имат достъп до тези данни, тъй че ще могат да преценяват къде да сложат "легнали служители на реда ", камери и така нататък

Данните ще бъдат налични за жителите.

Божидар Божанов изрази убеденост, че Министерство на вътрешните работи ще поддържа концепцията. Смята, че даже и оставащото на това държавно управление време да не стигне, с цел да се реализира концепцията, идващото ръководство ще я одобри и ще я реализира.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР