Според мен, зелените политики никога не са били толкова застъпени

...
Според мен, зелените политики никога не са били толкова застъпени
Коментари Харесай

Панев напуска Зелено движение, вероятно ще е кандидат за депутат от ПП-ДБ

Според мен, зелените политики в никакъв случай не са били толкоз застъпени от страна на държавното управление. Данните демонстрират, че понижението на производството на сила от въглища за първото тримесечие на 2024 по отношение на същия интервал за 2019 година е 51%. Аз съм представител на „ Зелено придвижване “ и ще бъда подобен до края на това Народно заседание. Това сподели в изявление за „ Още от деня “ заместник-председателят на ПГ на „ Продължаваме Промяната – Демократична България “ (ПП-ДБ) Владислав Панев. Той е и съпредседател на „ Зелено придвижване “, които на 15-ти април оповестиха, че напущат ПП-ДБ и ще се явят на парламентарните избори независимо.

" Единствената опция е ПП-ДБ, ще поддържа обединението за националните и европейските избори ", добави той, като посочи, че най-вероятно ще е претендент за депутат на идните избори. 

По думите му е повече от явно, че кабинетът е под мощното въздействие на Борисов и Пеевски. Смяната в земеделието той изясни с това, че точно това е  " един от най-финансираните от Европа браншове с извънредно огромна корупционна взаимозависимост ". Рокадата във Външно министерство, съгласно Панев, се дължи на това, че Бойко Борисов цели да има ясна и цялостна информация какво се случва сред Министерство на външните работи и нашите сътрудници.

" Даниел Митов е един от знаците на ГЕРБ ", напомни Владислав Панев. 

Конституционните промени той изясни по този начин: „ Целяхме с измененията да има баланс, президентът да няма цялостната власт, да няма неограничена опция да назначава избрани министър председатели и министри. Радев на процедура отхвърля да одобри пълномощията си, да постанова несъгласие, когато се постанова, на предложенията в Министерски съвет “.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР