Според мен няма жена, която да не иска домът й

...
Според мен няма жена, която да не иска домът й
Коментари Харесай

Как да почистим дома си екологично, само с вода

Според мен няма жена, която да не желае домът й да е чист и спретнат. Различаваме се само по това по какъв начин го реализираме. Някои разчитат единствено на личните си сили, някои са делегирали тази задача на професионални помощници или профилирани компании, а други, като мен, търсят идеалния сътрудник от много време с изменчив резултат. Наскоро обаче ни се обадиха от компания и ни предложиха да тестваме екологичния им метод за домашно разчистване – без препарати, единствено с вода. Заинтригувана, взех решение да ревизира тази система и да видя с очите си какъв би бил резултатът. Няма да е елементарно, мислех си, като въобще не бях готова за тайните на този вид почистващи системи.

Вкъщи дойдоха две благи усмихнати девойки и едно момче, които носеха извънредно доста техника, най-малко по този начин ми се видя на пръв взор. Разопаковаха и извадиха сходна на прахосмукачка машина, която гальовно нарекоха. Оказа се, че точно тя щеше да бъде основният воин в почистването този ден. Неголяма и компактна, с доста плъгини, SIRENA употребява само силата на водата, с цел да почисти дома ви и да направи живота ви по-свеж и прелестен.

Освен че демонстрираха опциите на машината, девойките ми описаха за нея в елементи и с нескрита гордост – личеше си, че се вълнуват и обичат работата си. На първо място, SIRENA е подобаваща за фамилии с дребни деца и с домашни любимци , както и за хора, страдащи от алергии и респираторни болести. Но и освен – това е идеалният домакински асистент за тези, които ценят качеството на живот и желаят най-хубавото за себе си и фамилията си. SIRENA чисти невидимите за окото, само че нездравословни за здравето ни акари, плесен, частиците прахуляк, косми от домашни любимци, и то освен от пода, само че и по текстилната мебел, леглата, лавиците, лампите, пердетата и щорите.



Тя е извънредно ефикасна при унищожаване на микроби от вкъщи, защото няма торбички или филтри, задържащи заразни частици. Притокът на въздух е непрекъснат, заради което не се задръства, а това й разрешава постоянно да резервира 100% всмукателна дарба .

Най-голямото предимство на SIRENA е нейната изцяло налична цена , изключително съпоставена с другите сходни системи. Фирмата, като се изключи че може да почисти дома ви при основнa или абонаментнa услуга, може и да ви я даде чартърен или да ви я продаде. " Топ Клийнинг " обезпечава и поддръжка и сервиз, и то 24 часа в денонощието.



Но да се върнем у дома. Най-много ме впечатли, несъмнено, забележимото разчистване – разликата в цветовете на текстилния абажур да вземем за пример, искрящите цветове на персийския килим, завещание от баба ми, който бяхме дали на пералня за килими, само че те не можаха да върнат блясъка му. С другите плъгини девойките обиколиха цялата къща и обраха и последната прашинка. През това време техният сътрудник изми прозорците, всички полички в кухнята и двете бани. Цялата къща безусловно светна, въпреки и да не имах вяра, че почистването без препарат може да е толкоз ефикасно.

Ако желаете да свършите нещо потребно за дома си, обадете се на Деница и Вяра от Топ Клинийнг, те ще ви оказват помощ да видите разликата в качеството и ще ви разяснят с усмивка всички нужни елементи. Чисто и просто.

 

Харесайте

С поддръжката на Top Cleaning

 

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР