Според лидера на провинция Западен Кейп в Южна Африка руският

...
Според лидера на провинция Западен Кейп в Южна Африка руският
Коментари Харесай

Путин ще бъде арестуван ако посети Южна Африка, предупрежава опозиционен лидер

Според водача на провинция Западен Кейп в Южна Африка съветският президент Владимир Путин може да бъде задържан по време на плануваното си посещаване в района през август.

Международният углавен съд (МНС) неотдавна издаде заповед за арест на Путин, който би трябвало да участва на конференцията на БРИКС във въпросната провинция.

Въпреки заповедта за арест южноафриканското държавно управление възнамерява да одобри съветския президент на срещата на върха, което провокира безпокойствие измежду опозиционните водачи.

Уинде съобщи, че неговата провинция, в която се намира туристическият град Кейптаун, освен ще се бори за главните права и свободи на южноафриканците, само че и е подготвена да покаже взаимност с Украйна, като заеме позиция против грубата мощ, отприщена от Русия против цивилното ѝ население.

Алън Уинд, опозиционен министър председател, упрекна Путин, че подкопава свободите на украинския народ и на тези, които му се опълчват в личната му страна.

Той счита, че е недопустимо и почтено за жалост, че националното държавно управление има намерение да одобри Путин на срещата на върха на БРИКС макар заповедта за арест.



Алиансът включва нововъзникващи стопански системи, измежду които Русия, Бразилия, Индия, Китай и Южна Африка като редица други изявяват предпочитание да се причислят.

Уинде даде обещание да предприеме дейности и да подреди Путин да бъде задържан от чиновниците на LEAP (Law Enforcement Advancement Plan), в случай че Южноафриканската полицейска работа не направи това.

Той счита, че държавното управление на Африканският народен конгрес (АНК) е по-загрижен за отбраната на свободата на Путин, в сравнение с за обезпечаването на свободи за южноафриканците.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР