Според лидера на Атака Волен Сидеров следващият коалиционен партньор на

...
Според лидера на Атака Волен Сидеров следващият коалиционен партньор на
Коментари Харесай

Сидеров чете социологията: Подготвят ни за коалиция ГЕРБ и Има такъв народ

Според водача на " Атака " Волен Сидеров идващият съдружен сътрудник на ГЕРБ ще бъде партията на Слави Трифонов " ИТН ". Това към този момент се приготвя от социологията.

" ГЕРБ са хлъзгави и в случай че не им се наложи малко по-твърдо, няма по какъв начин да стане. Ръководството на ГЕРБ и Борисов нарушиха салдото ", счита Сидеров за актуалната коалиция, което е с Обединените патриоти, част от която официално е и " Атака ".

По думите на Сидеров той неведнъж е натискал за промени, само че Вътрешна македонска революционна организация и НФСБ са подменили политиката, за която са били определени от гласоподавателите си.

На въпрос дали има разговор с премиера Бойко Борисов, Сидеров разяснява, че от дълго време няма подобен. " От много време се чудя дали да не изляза на автостоп някъде и да спра джипката, и да му кажа нещата, които желая да му кажа. Но и той може да ме откри. Аз си заставам статично, може да ми се обади ", разяснява водачът на " Атака ".

Сидеров съобщи още веднъж, че е бил конструктор на обединението Обединени патриоти, основана на диалог и почерпка, само че с помощта на нея за първи път Движение за права и свободи е било изместено от третото място.

" Започнах да подлагам на критика политиката на патриотите. Хората чакаха от нас други неща - да поощрим промишлеността, земеделието, да увеличим приходите, да внесем национално самочувствие. Това не се случи " - по този начин Волен Сидеров изясни раздора сред " Атака " и Вътрешна македонска революционна организация и НФСБ. По адрес на Красимир Каракачанов и Валери Симеонов, някогашният им съдружен сътрудник съобщи, че и двамата станали вицепремиери и почнали да се занимават с неща, поради които не са били избирани от хората. " Министерство на защитата стана организация за недвижими парцели, другият вицепремиер стартира да затваря заведения печеливши и да удря междинния бизнес. " Според водача на " Атака " хората са ги вкарали в Народното събрание за друго.

Сидеров даде образци с лобистки закони - измененията за Черноморското крайбрежие, изсичането на горите, както и законът за трюфелите. " Цялата патриотична общественост в България с неспокойствие очакваше този закон за трюфелите и Вътрешна македонска революционна организация им го даде ", сподели с подигравка Сидеров.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР